Klasikiniai žuvies ir agurkų suktinukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Klasikiniai žuvies ir agurkų suktinukai

Suktinukai yra tradicinis japonų patiekalas, gaminamas iš ryžių, žuvies ir kitų ingredientų. Nuo XX a. devintojo dešimtmečio pradžios jie tapo populiarūs ne tik Vakaruose, bet ir visame pasaulyje. Ruošiant suktinukus verta atkreipti dėmesį į keletą dalykų. Vienas iš svarbiausių dalykų - suvynioti vyniotinį, svarbiausia, kad vyniotinis būtų suvyniotas tvirtai ir tvarkingai, o paskui jam būtų suteikta apvalesnė forma.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.41/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Klasikiniai žuvies ir agurkų suktinukai Žingsnis 1
Ryžius dėkite ant norio lapo, atsargiai apverskite, uždėkite Filadelfijos sūrio ir agurkų, susukite.

Žingsnis 2

Klasikiniai žuvies ir agurkų suktinukai Žingsnis 2
Lašišos sluoksnius išdėliokite išilgai ir susukite. Supjaustykite griežinėliais, pabarstykite sezamo sėklomis. Patiekite su sojų padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, egzotiški, paprasti, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, suktinukai, ryžių patiekalai, žalios žuvies užkandžiai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, krabų lazdelės suktinukai, raudonos žuvies suktinukai, žuvies suktinukai, sūrio suktinukai

Kategorijos