Publikavimo data: 2025-08-18
Klasikiniai žuvies ir agurkų suktinukai
Suktinukai yra tradicinis japonų patiekalas, gaminamas iš ryžių, žuvies ir kitų ingredientų. Nuo XX a. devintojo dešimtmečio pradžios jie tapo populiarūs ne tik Vakaruose, bet ir visame pasaulyje. Ruošiant suktinukus verta atkreipti dėmesį į keletą dalykų. Vienas iš svarbiausių dalykų - suvynioti vyniotinį, svarbiausia, kad vyniotinis būtų suvyniotas tvirtai ir tvarkingai, o paskui jam būtų suteikta apvalesnė forma.
Žingsnis 1
Ryžius dėkite ant norio lapo, atsargiai apverskite, uždėkite Filadelfijos sūrio ir agurkų, susukite.
Žingsnis 2
Lašišos sluoksnius išdėliokite išilgai ir susukite. Supjaustykite griežinėliais, pabarstykite sezamo sėklomis. Patiekite su sojų padažu.
Kategorijos