Publikavimo data: 2024-04-09
Klasikinis Cezaris.
Cezario salotos - visame pasaulyje populiarus amerikietiškos virtuvės patiekalas. Šiandien šis užkandis įtrauktas į beveik kiekvieno restorano meniu. Siūlome patiems pasigaminti tradicinių Cezario salotų, kurios nenusileidžia restorano patiekalui. Norėdami maksimaliai atitikti tradicinį receptą, naudokite specialų padažą, o ne majonezą.
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Peiliu, padėję plokščiai, sutrinkite česnako skilteles.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu alyvuogių aliejaus. Sudėkite sutrintas česnako skilteles, kad aliejus įgautų česnako skonį.
Žingsnis 4
Supjaustytą vištieną perkelkite į keptuvę.
Žingsnis 5
Kepkite vištieną 7-10 minučių, kol ji iškeps.
Žingsnis 6
Įkaitintoje sausoje keptuvėje paruoškite salotoms skirtus skrebučius.
Žingsnis 7
Pomidorą supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 8
Salotų lėkštės dugną išklokite salotomis.
Žingsnis 9
Perkelkite paruoštą vištieną į salotas.
Žingsnis 10
Perkelkite supjaustytą pomidorą į salotų dubenį.
Žingsnis 11
Sudėkite džiūvėsėlius.
Žingsnis 12
Salotas pagardinkite majonezu.
Žingsnis 13
Salotas papuoškite puse pomidoro, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 14
Patiekite salotas iš karto, kad kruopos nesugertų per daug drėgmės ir išliktų traškios. Gero apetito!
Kategorijos