Klasikinis Cezaris. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Klasikinis Cezaris.

Cezario salotos - visame pasaulyje populiarus amerikietiškos virtuvės patiekalas. Šiandien šis užkandis įtrauktas į beveik kiekvieno restorano meniu. Siūlome patiems pasigaminti tradicinių Cezario salotų, kurios nenusileidžia restorano patiekalui. Norėdami maksimaliai atitikti tradicinį receptą, naudokite specialų padažą, o ne majonezą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis Cezaris. Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Klasikinis Cezaris. Žingsnis 2
Peiliu, padėję plokščiai, sutrinkite česnako skilteles.

Žingsnis 3

Klasikinis Cezaris. Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu alyvuogių aliejaus. Sudėkite sutrintas česnako skilteles, kad aliejus įgautų česnako skonį.

Žingsnis 4

Klasikinis Cezaris. Žingsnis 4
Supjaustytą vištieną perkelkite į keptuvę.

Žingsnis 5

Klasikinis Cezaris. Žingsnis 5
Kepkite vištieną 7-10 minučių, kol ji iškeps.

Žingsnis 6

Klasikinis Cezaris. Žingsnis 6
Įkaitintoje sausoje keptuvėje paruoškite salotoms skirtus skrebučius.

Žingsnis 7

Klasikinis Cezaris. Žingsnis 7
Pomidorą supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 8

Klasikinis Cezaris. Žingsnis 8
Salotų lėkštės dugną išklokite salotomis.

Žingsnis 9

Klasikinis Cezaris. Žingsnis 9
Perkelkite paruoštą vištieną į salotas.

Žingsnis 10

Klasikinis Cezaris. Žingsnis 10
Perkelkite supjaustytą pomidorą į salotų dubenį.

Žingsnis 11

Klasikinis Cezaris. Žingsnis 11
Sudėkite džiūvėsėlius.

Žingsnis 12

Klasikinis Cezaris. Žingsnis 12
Salotas pagardinkite majonezu.

Žingsnis 13

Klasikinis Cezaris. Žingsnis 13
Salotas papuoškite puse pomidoro, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 14

Klasikinis Cezaris. Žingsnis 14
Patiekite salotas iš karto, kad kruopos nesugertų per daug drėgmės ir išliktų traškios. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos