Klasikinis Cezaris su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Klasikinis Cezaris su lašiša

Skanios naminės Cezario salotos su lašiša - labai populiarus garsiųjų salotų variantas. Klasikinės Cezario salotos su lašiša - vienos sotiausių, skaniausių, gražiausių ir madingiausių šių dienų salotų variantas. Raudona žuvis padaro salotas daug sotesnes ir daug sveikesnes. Padažą salotoms geriau pasigaminkite patys, namuose, taip jis bus daug skanesnis nei paruoštas parduotuvėje. Salotos paruošiamos labai paprastai ir greitai, o kartu jos gaunasi nepaprastai skanios, sotios ir, kas svarbu, mažai kaloringos. Šios salotos tikrai patiks visiems jūsų šeimos nariams.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Klasikinis Cezaris su lašiša Žingsnis 1
Įkaitinkite ketaus keptuvę, įpilkite augalinio aliejaus ir ant vidutinės ugnies apkepkite kubeliais pjaustytą kvietinę duoną iš abiejų pusių, kol paruduos, sudėkite kruopas su smulkintu česnaku ir druska.

Žingsnis 2

Klasikinis Cezaris su lašiša Žingsnis 2
Nuplautus ir nusausintus salotų lapus sudėkite į gilų salotinę. Salotų lapų geriau nepjaustyti, o nerūpestingai suplėšyti rankomis, nes dėl sąlyčio su metalu salotos greičiau oksiduojasi ir praranda formą.

Žingsnis 3

Klasikinis Cezaris su lašiša Žingsnis 3
Išimkite lašišą iš pakuotės ir atsargiai supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, tada žuvį sudėkite į salotinę su paruoštomis salotomis. Virtus putpelių kiaušinius perpjaukite į dvi dalis ir sudėkite į salotinę.

Žingsnis 4

Klasikinis Cezaris su lašiša Žingsnis 4
Nuplautus vyšninius pomidorus supjaustykite ketvirčiais ir sudėkite į salotų lėkštę. Tada ant salotų tolygiai paskleiskite skrudintus kvietinius džiūvėsėlius. Visus salotų ingredientus pabarstykite tarkuotu parmezanu.

Žingsnis 5

Klasikinis Cezaris su lašiša Žingsnis 5
Norėdami pasigaminti naminį padažą, padarykite taip: 1 vištos kiaušinį minutę įmeskite į verdantį vandenį, tada kiaušinį ištraukite, sudaužykite ir turinį supilkite į indą, į jį įmeskite sutrintą česnaką, garstyčias, druską, aliejų, Vorčesterio padažą, pusės citrinos sultis. Visus ingredientus suplakite iki vientisos masės. Padažas bus skystas, kaip grietinė. Gerai sumaišykite visus salotų ingredientus, užpilkite padažą ir atsargiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, užkandžiai su duona ar pita, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, vakarienė, užkandis, Cezario salotos, receptų knyga, salotos su augaliniu aliejumi

Kategorijos