Publikavimo data: 2025-08-17
Klasikinis Cezaris su lašiša
Skanios naminės Cezario salotos su lašiša - labai populiarus garsiųjų salotų variantas. Klasikinės Cezario salotos su lašiša - vienos sotiausių, skaniausių, gražiausių ir madingiausių šių dienų salotų variantas. Raudona žuvis padaro salotas daug sotesnes ir daug sveikesnes. Padažą salotoms geriau pasigaminkite patys, namuose, taip jis bus daug skanesnis nei paruoštas parduotuvėje. Salotos paruošiamos labai paprastai ir greitai, o kartu jos gaunasi nepaprastai skanios, sotios ir, kas svarbu, mažai kaloringos. Šios salotos tikrai patiks visiems jūsų šeimos nariams.
Žingsnis 1
Įkaitinkite ketaus keptuvę, įpilkite augalinio aliejaus ir ant vidutinės ugnies apkepkite kubeliais pjaustytą kvietinę duoną iš abiejų pusių, kol paruduos, sudėkite kruopas su smulkintu česnaku ir druska.
Žingsnis 2
Nuplautus ir nusausintus salotų lapus sudėkite į gilų salotinę. Salotų lapų geriau nepjaustyti, o nerūpestingai suplėšyti rankomis, nes dėl sąlyčio su metalu salotos greičiau oksiduojasi ir praranda formą.
Žingsnis 3
Išimkite lašišą iš pakuotės ir atsargiai supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, tada žuvį sudėkite į salotinę su paruoštomis salotomis. Virtus putpelių kiaušinius perpjaukite į dvi dalis ir sudėkite į salotinę.
Žingsnis 4
Nuplautus vyšninius pomidorus supjaustykite ketvirčiais ir sudėkite į salotų lėkštę. Tada ant salotų tolygiai paskleiskite skrudintus kvietinius džiūvėsėlius. Visus salotų ingredientus pabarstykite tarkuotu parmezanu.
Žingsnis 5
Norėdami pasigaminti naminį padažą, padarykite taip: 1 vištos kiaušinį minutę įmeskite į verdantį vandenį, tada kiaušinį ištraukite, sudaužykite ir turinį supilkite į indą, į jį įmeskite sutrintą česnaką, garstyčias, druską, aliejų, Vorčesterio padažą, pusės citrinos sultis. Visus ingredientus suplakite iki vientisos masės. Padažas bus skystas, kaip grietinė. Gerai sumaišykite visus salotų ingredientus, užpilkite padažą ir atsargiai išmaišykite.
Kategorijos