Publikavimo data: 2024-06-23
Klasikinis fondiu su vaisiais
Fondue išpopuliarėjo dėl paprasto paruošimo ir išskirtinio šokolado bei vaisių skonių derinio. Yra daugybė fondiu receptų ir patiekimo būdų. Desertinis fondiu paprastai patiekiamas iš karto po gaminimo. Populiariausias fondiu valgymo būdas - šakute ar iešmeliu subadyti vaisių ar duonos gabalėlį ir pamerkti jį į šiltą fondiu.
Žingsnis 1
Šokoladą sulaužykite mažais gabalėliais, bananą supjaustykite griežinėliais taip, kad juos būtų galima smeigti šakute arba iešmeliu.
Žingsnis 2
Supilkite grietinėlę į dubenį, sudėkite šokolado gabalėlius ir sviestą. Įdėkite mišinį į vandens vonelę ir kaitinkite, kol šokoladas ištirps. Leiskite šokoladui šiek tiek atvėsti.
Kategorijos