Klasikinis guliašas su vištienos krūtinėle ir pomidorų pasta multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Klasikinis guliašas su vištienos krūtinėle ir pomidorų pasta multicooker keptuvėje

Vištienos krūtinėlė yra lengvai virškinamų baltymų, vitaminų, mineralų ir aminorūgščių šaltinis. Joje yra vitaminų A, B9, B12, C, E, F, H ir PP, taip pat svarbių mineralų: kalio, kalcio, magnio, cinko, vario ir mangano. Vištienos krūtinėlė tinka įvairaus amžiaus žmonėms, nes gerai saugo organizmo imuninę sistemą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis guliašas su vištienos krūtinėle ir pomidorų pasta multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite mažais kubeliais. Į mėsą pagal skonį suberkite miltus, druską, prieskonius ir išmaišykite. Į multicookerio dubenį įpilkite augalinio aliejaus.

Žingsnis 2

Klasikinis guliašas su vištienos krūtinėle ir pomidorų pasta multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Tada sudėkite svogūnus, morkas, paprikas, pomidorų pastą ir mėsą į multicookerį. Įjunkite troškinimo režimą 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos