Publikavimo data: 2024-06-15
Klasikinis guliašas su vištienos krūtinėle ir pomidorų pasta multicooker keptuvėje
Vištienos krūtinėlė yra lengvai virškinamų baltymų, vitaminų, mineralų ir aminorūgščių šaltinis. Joje yra vitaminų A, B9, B12, C, E, F, H ir PP, taip pat svarbių mineralų: kalio, kalcio, magnio, cinko, vario ir mangano. Vištienos krūtinėlė tinka įvairaus amžiaus žmonėms, nes gerai saugo organizmo imuninę sistemą.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite mažais kubeliais. Į mėsą pagal skonį suberkite miltus, druską, prieskonius ir išmaišykite. Į multicookerio dubenį įpilkite augalinio aliejaus.
Žingsnis 2
Tada sudėkite svogūnus, morkas, paprikas, pomidorų pastą ir mėsą į multicookerį. Įjunkite troškinimo režimą 30 minučių.
Kategorijos