Klasikinis guliašas su vištienos krūtinėle ir pomidorų pasta multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Klasikinis guliašas su vištienos krūtinėle ir pomidorų pasta multicooker keptuvėje

Vištienos krūtinėlė yra lengvai virškinamų baltymų, vitaminų, mineralų ir aminorūgščių šaltinis. Joje yra vitaminų A, B9, B12, C, E, F, H ir PP, taip pat svarbių mineralų: kalio, kalcio, magnio, cinko, vario ir mangano. Vištienos krūtinėlė tinka įvairaus amžiaus žmonėms, nes gerai saugo organizmo imuninę sistemą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Klasikinis guliašas su vištienos krūtinėle ir pomidorų pasta multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite mažais kubeliais. Į mėsą pagal skonį suberkite miltus, druską, prieskonius ir išmaišykite. Į multicookerio dubenį įpilkite augalinio aliejaus.

Žingsnis 2

Klasikinis guliašas su vištienos krūtinėle ir pomidorų pasta multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Tada sudėkite svogūnus, morkas, paprikas, pomidorų pastą ir mėsą į multicookerį. Įjunkite troškinimo režimą 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, guliašas, receptų knyga, guliašas su pomidorų pasta, guliašas su jautienos kepenimis, guliašas su morkomis

Kategorijos