Klasikinis jautienos kepsnys. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Klasikinis jautienos kepsnys.

Pasirinkite tinkamą mėsą gerai iškeptam kepsniui: labiausiai tinka jautienos nugarinė iš galvos arba nugaros dalies, o šlaunų mėsa naudojama rečiau. Svarbu nustatyti kepimo būdą: grilis ar neprideganti keptuvė namuose. Tinkamai iškepus, mėsos vidus visada išlieka sultingas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
248 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
19 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis jautienos kepsnys. Žingsnis 1
Paruoškite mėsą kepimui: supjaustykite mėsą 1,5-2 cm storio kepsniais skersai pluošto, kiekvieną gabalėlį nuplaukite ir gerai nusausinkite rankšluosčiu. Kiekvieną gabalėlį įtrinkite juodaisiais pipirais.

Žingsnis 2

Klasikinis jautienos kepsnys. Žingsnis 2
Kepsnį reikia kepti ant didelės ugnies po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės. Prieš patiekdami kepsnį pasūdykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos