Klasikinis jautienos kepsnys su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Klasikinis jautienos kepsnys su česnakais

Klasikinis kepsnys būtinai yra jautiena. Tačiau kepsnį galima kepti įvairiai: keptuvėje arba orkaitėje. Tačiau labiausiai paplitęs variantas yra kepsnys ant grotelių. Kepsnių receptų yra net daugiau nei gaminimo būdų. Tačiau pats skaniausias ir greičiausias yra būtent klasikinis variantas, kurį ir aptarsime.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
213 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (40 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis jautienos kepsnys su česnakais Žingsnis 1
Įtrinkite kepsnius druskos ir juodųjų pipirų mišiniu ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Žingsnis 2

Klasikinis jautienos kepsnys su česnakais Žingsnis 2
Palaukite, kol kepsninė visiškai įkais, ir pradėkite kepti kepsnius. Kepdami mėsą pabarstykite česnaku ir raudonėliu, kad išryškėtų skonis ir aromatas. Ypatingą skonį galite išgauti kepdami saulėgrąžų aliejų sumaišę su sviestu. Kad mėsa būtų kuo sultingesnė ir neišsausėtų, kepkite gabalėlius po 5 minutes iš kiekvienos pusės. Kepimo žnyplėmis apkepkite kepsnių šonus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos