Publikavimo data: 2024-10-13
Klasikinis jautienos kepsnys su česnakais
Klasikinis kepsnys būtinai yra jautiena. Tačiau kepsnį galima kepti įvairiai: keptuvėje arba orkaitėje. Tačiau labiausiai paplitęs variantas yra kepsnys ant grotelių. Kepsnių receptų yra net daugiau nei gaminimo būdų. Tačiau pats skaniausias ir greičiausias yra būtent klasikinis variantas, kurį ir aptarsime.
Žingsnis 1
Įtrinkite kepsnius druskos ir juodųjų pipirų mišiniu ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Žingsnis 2
Palaukite, kol kepsninė visiškai įkais, ir pradėkite kepti kepsnius. Kepdami mėsą pabarstykite česnaku ir raudonėliu, kad išryškėtų skonis ir aromatas. Ypatingą skonį galite išgauti kepdami saulėgrąžų aliejų sumaišę su sviestu. Kad mėsa būtų kuo sultingesnė ir neišsausėtų, kepkite gabalėlius po 5 minutes iš kiekvienos pusės. Kepimo žnyplėmis apkepkite kepsnių šonus.
Kategorijos