Publikavimo data: 2024-10-22
Klasikinis jautienos rassolnik
Rassolnik yra garsi rusiška sriuba, kurios pagrindinis ingredientas yra marinuoti agurkai, jų būtinai turi būti recepte. Kitus produktus galima keisti savo nuožiūra. Pagal šį receptą net ir nepatyrusi šeimininkė galės pasigaminti rassolnik. Pirmiausia išbandykite klasikinį rassolnik, o tada fantazuokite su ingredientais.
Žingsnis 1
Sudėkite mėsą į puodą, supilkite vandenį ir užvirinkite. Nuimkite putas, sumažinkite ugnį iki minimumo ir virkite sultinį 1,5 valandos. Tada išimkite mėsą, atskirkite ją nuo kaulų ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sultinį perkoškite. Į sultinį sudėkite mėsą ir bulves, virkite 10 minučių. Tada sudėkite ryžius ir agurkus, užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies dar 15 minučių.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje saulėgrąžų aliejuje pakepinkite morkas, svogūnus ir pipirus. Sudėkite daržoves ir salierus į sultinį ir virkite dar 10 minučių. Likus trims minutėms iki virimo pabaigos įberkite prieskonių ir druskos.
Kategorijos