Publikavimo data: 2024-05-15
Klasikinis jautienos stroganoff su jautiena
Žingsnis 1
Plonais griežinėliais supjaustytą jautieną muškite virtuviniu plaktuku, kad ji būtų minkštesnė ir greičiau iškeptų.
Žingsnis 2
Tada supjaustykite mėsą plonais 2 cm pločio griežinėliais, pasūdykite ir papipirinkite, išmaišykite, kad įsigertų prieskoniai.
Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite kubeliais, pakepinkite svieste, kol taps auksinės spalvos, sudėkite pomidorų pastą.
Žingsnis 4
Jautieną pabarstykite prieskoniais, apvoliokite miltuose, apkepkite keptuvėje, kol taps auksinės spalvos, ir supilkite į troškinimo puodą. Sudėkite kepsnius, lauro lapą, vandenį ir troškinkite 25 minutes, tada supilkite grietinę ir troškinkite dar 5 minutes, suberkite žoleles ir išjunkite.
Kategorijos