Klasikinis kharcho su ryžiais receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Klasikinis kharcho su ryžiais receptas

Ar žinote, kaip atpažinti, kad žiūrite klasikinį nacionalinės gruziniškos sriubos receptą? Joje turi būti trys sudedamosios dalys, kurių negalima pakeisti niekuo kitu. Tai jautiena, slyvų padažas tkemali ir smulkinti graikiniai riešutai. Mūsų recepte yra visos šios sudedamosios dalys, todėl pagal jį galite pasigaminti tradicinę charcho sriubą, kokią jums patiektų Gruzijoje.
Gaminimo laikas
170 min.
Laikas virtuvėje
170 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis kharcho su ryžiais receptas Žingsnis 1
Ryžius nuplaukite bent keturis ar penkis kartus. Susmulkinkite vieną svogūną, petražolės šaknį ir česnaką. Susmulkinkite graikinius riešutus.

Žingsnis 2

Klasikinis kharcho su ryžiais receptas Žingsnis 2
Mėsą sudėkite į puodą su vandeniu. Svogūną ir morką perpjaukite per pusę. Sudėkite į puodą ir palaukite, kol užvirs. Sultinį virkite 2 valandas.

Žingsnis 3

Klasikinis kharcho su ryžiais receptas Žingsnis 3
Išimkite mėsą iš sultinio ir jį perkoškite. Tada į sultinį suberkite ryžius ir virkite 10 minučių. Mėsą supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 4

Klasikinis kharcho su ryžiais receptas Žingsnis 4
Į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi, sudėkite anksčiau susmulkintą svogūną, česnaką, petražolės šaknį ir graikinius riešutus. Kepkite apie 7 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 5

Klasikinis kharcho su ryžiais receptas Žingsnis 5
Sumaišykite prieskonius su Tkemali ir supilkite į sultinį. Į sultinį supilkite keptuvės turinį. Pagardinkite druska ir pipirais, įdėkite lauro lapą. Sriubą virkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos