Publikavimo data: 2024-10-14
Klasikinis kumpio mišinys
Solyanka yra viena populiariausių sriubų rūšių. Pagrindinis ingredientas - marinuoti agurkai, jie suteikia malonaus sūrumo ir dera su visais produktais: mėsa, daržovėmis ir alyvuogėmis. Ją galima pagardinti pagal savo skonį ir norą, dėl to sriuba taps aromatingesnė.
Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi sudėkite svogūnus ir morkas. Daržoves kepkite 3 minutes, tada sudėkite griežinėliais pjaustytus agurkus ir vėl kepkite porą minučių.
Žingsnis 2
Praėjus šiam laikui, į keptuvę sudėkite visus mėsos produktus. Gerai išmaišykite ir kepkite dar 10 minučių. Tada sudėkite pomidorus ir nuolat maišydami kepkite ant vidutinės ugnies dar 5 minutes.
Žingsnis 3
Tada visą keptuvės turinį supilkite į virtas bulves, išmaišykite, pagal skonį pasūdykite ir uždenkite dangčiu. Palikite soliaką troškintis apie 25 minutes ir patiekite paruoštą patiekalą su alyvuogėmis ir šviežia grietine.
Kategorijos