Klasikinis mantas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Klasikinis mantas

Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
238 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis mantas Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite jį į maltą mėsą, gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Klasikinis mantas Žingsnis 2
Įdėkite minkštą sviestą, druskos ir pipirų. Įdarą išmaišykite.

Žingsnis 3

Klasikinis mantas Žingsnis 3
Įpilkite šiek tiek vandens ir vėl išmaišykite, įpilkite dar vieną porciją vandens ir išmaišykite. Mėsa turi būti sultinga, o ne skysta. Kuo ilgiau maišysite maltinukus, tuo sultingesni bus manai.

Žingsnis 4

Klasikinis mantas Žingsnis 4
Persijokite reikiamą kiekį miltų, suberkite druską ir dalį vandens, gerai išminkykite tešlą.

Žingsnis 5

Klasikinis mantas Žingsnis 5
Suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir palikite 20 minučių pailsėti.

Žingsnis 6

Klasikinis mantas Žingsnis 6
Tešlą susukite į dešrą ir supjaustykite 2 cm dydžio gabalėliais.

Žingsnis 7

Klasikinis mantas Žingsnis 7
Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į apskritimą, į vidurį dėkite įdaro ir suspauskite.

Žingsnis 8

Klasikinis mantas Žingsnis 8
Patepkite garintuvą saulėgrąžų aliejumi ir sudėkite paruoštus mantų gabaliukus, palikdami tarp jų tarpus. Mantas virkite apie 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos