Publikavimo data: 2024-05-15
Klasikinis mantas
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite jį į maltą mėsą, gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Įdėkite minkštą sviestą, druskos ir pipirų. Įdarą išmaišykite.
Žingsnis 3
Įpilkite šiek tiek vandens ir vėl išmaišykite, įpilkite dar vieną porciją vandens ir išmaišykite. Mėsa turi būti sultinga, o ne skysta. Kuo ilgiau maišysite maltinukus, tuo sultingesni bus manai.
Žingsnis 4
Persijokite reikiamą kiekį miltų, suberkite druską ir dalį vandens, gerai išminkykite tešlą.
Žingsnis 5
Suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir palikite 20 minučių pailsėti.
Žingsnis 6
Tešlą susukite į dešrą ir supjaustykite 2 cm dydžio gabalėliais.
Žingsnis 7
Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į apskritimą, į vidurį dėkite įdaro ir suspauskite.
Žingsnis 8
Patepkite garintuvą saulėgrąžų aliejumi ir sudėkite paruoštus mantų gabaliukus, palikdami tarp jų tarpus. Mantas virkite apie 40 minučių.
Kategorijos