Publikavimo data: 2024-05-12
Klasikinis Rassolnik
Žingsnis 1
Išvirkite jautieną. Sudėkite mėsą į puodą, užpilkite šaltu vandeniu ir padėkite ant ugnies. Virkite 80-90 minučių, kol mėsa išvirs. Išimkite jautieną iš sultinio ir supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite mišrainę. Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir pakepinkite svogūną, kol suminkštės. Tada sudėkite morkas ir kepkite 5 minutes. Sudėkite agurkus ir toliau kepkite apie 10 minučių.
Žingsnis 3
Paruoškite rassolniką. Sudėkite perlovką į sultinį ir virkite 30 minučių. Tada sudėkite jautieną ir bulves ir troškinkite 5 minutes. Įdėkite kepsnį ir virkite dar 20 minučių. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įdėkite lauro lapą. Paruoštą rassolnik patiekite karštą.
Kategorijos