Klasikinis Rassolnik pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Klasikinis Rassolnik

Gaminimo laikas
190 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
47 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis Rassolnik Žingsnis 1
Išvirkite jautieną. Sudėkite mėsą į puodą, užpilkite šaltu vandeniu ir padėkite ant ugnies. Virkite 80-90 minučių, kol mėsa išvirs. Išimkite jautieną iš sultinio ir supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Klasikinis Rassolnik Žingsnis 2
Paruoškite mišrainę. Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir pakepinkite svogūną, kol suminkštės. Tada sudėkite morkas ir kepkite 5 minutes. Sudėkite agurkus ir toliau kepkite apie 10 minučių.

Žingsnis 3

Klasikinis Rassolnik Žingsnis 3
Paruoškite rassolniką. Sudėkite perlovką į sultinį ir virkite 30 minučių. Tada sudėkite jautieną ir bulves ir troškinkite 5 minutes. Įdėkite kepsnį ir virkite dar 20 minučių. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įdėkite lauro lapą. Paruoštą rassolnik patiekite karštą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos