Klasikinis rassolnik su kiauliena ir perlinių kruopų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Klasikinis rassolnik su kiauliena ir perlinių kruopų sriuba

"Rassolnik" yra populiari tradicinės rusų virtuvės sriuba. Ji visada verdama gausiame mėsos sultinyje, į kurį dedama kruopų. Mėsa ir kruopos rassolnik gali būti skirtingos, tačiau jo sudėtyje būtinai turi būti raugintų agurkų, dėl kurių jis ir gavo savo pavadinimą. Tai labai soti, skani, soti sriuba, kuri tikrai patiks visiems namiškiams.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.72/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Klasikinis rassolnik su kiauliena ir perlinių kruopų sriuba Žingsnis 1
Išvirkite mėsą, o kitoje keptuvėje išvirkite perlines kruopas. Mėsą, svogūnus ir bulves supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Klasikinis rassolnik su kiauliena ir perlinių kruopų sriuba Žingsnis 2
Sultinį perkoškite, sudėkite į jį bulves ir nevirtas perlines kruopas. Agurkus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Klasikinis rassolnik su kiauliena ir perlinių kruopų sriuba Žingsnis 3
Karštame augaliniame aliejuje apkepkite svogūnus ir morkas. Į sriubos puodą sudėkite pakepintas daržoves, agurkus ir mėsą. Pabaigoje įdėkite lauro lapą ir smulkiai supjaustytus krapus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos, rassolnik, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, sala, pietūs, morkų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, rassolnik su perlu, sriubos su perlu, sriubos su perlu, sriubos su marinuotais agurkais, sriubos su pomidorų pasta, rassolnik su marinuotais agurkais

Kategorijos