Publikavimo data: 2025-08-18
Klasikinis rassolnik su kiauliena ir perlinių kruopų sriuba
"Rassolnik" yra populiari tradicinės rusų virtuvės sriuba. Ji visada verdama gausiame mėsos sultinyje, į kurį dedama kruopų. Mėsa ir kruopos rassolnik gali būti skirtingos, tačiau jo sudėtyje būtinai turi būti raugintų agurkų, dėl kurių jis ir gavo savo pavadinimą. Tai labai soti, skani, soti sriuba, kuri tikrai patiks visiems namiškiams.
Žingsnis 1
Išvirkite mėsą, o kitoje keptuvėje išvirkite perlines kruopas. Mėsą, svogūnus ir bulves supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Sultinį perkoškite, sudėkite į jį bulves ir nevirtas perlines kruopas. Agurkus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Karštame augaliniame aliejuje apkepkite svogūnus ir morkas. Į sriubos puodą sudėkite pakepintas daržoves, agurkus ir mėsą. Pabaigoje įdėkite lauro lapą ir smulkiai supjaustytus krapus.
Kategorijos