Publikavimo data: 2024-06-16
Klasikinis totorių stiliaus veršienos azu su veršiena
Totorių virtuvė garsėja daugybe įdomių ir sočių kepsnių variantų, tinkančių ir paprastam vakarui su šeima, ir šventei. Šis patiekalas tikrai nustebins ir pradžiugins visus, kurie jo paragaus, o jo paprastas ir gana greitas receptas bus gera pradžia šeimininkėms, norinčioms pasinerti į totorių virtuvės pasaulį.
Žingsnis 1
Nedideliais gabalėliais supjaustytą veršieną kepkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus, kol taps auksinė. Kai ji bus paruošta, į keptuvę sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir viską kepkite ant vidutinės ugnies, kol svogūnas suminkštės.
Žingsnis 2
Agurkus supjaustykite pusžiedžiais, o pomidorus - mažais griežinėliais. Sudėkite juos prie mėsos ir svogūnų ir virkite apie 20 minučių. Česnaką sutrinkite peiliu, sumaišykite su druska ir sudėkite į mėsą bei daržoves.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite nelabai smulkiais šiaudeliais ir apkepkite atskiroje keptuvėje su augaliniu aliejumi. Pagal skonį įberkite druskos, bet ne per daug, nes mėsa taip pat sūdyta.
Žingsnis 4
Į troškintą mėsą supilkite pomidorų pastą ir virkite dar apie 5 minutes, tada į keptuvę su daržovėmis ir mėsa sudėkite virtas bulves ir išmaišykite. Nukelkite keptuvę nuo viryklės ir uždenkite dangčiu, kad bulvės su daržovėmis šiek tiek sušiltų.
Kategorijos