Klasikinis varškės ir bananų apkepas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Klasikinis varškės ir bananų apkepas

Troškinys yra universalus patiekalas, paklausus beveik visame pasaulyje. Tačiau jo pavadinimas visur kitoks: Italijoje - lazanija, Prancūzijoje - gratinas, Anglijoje - pudingas, Ispanijoje - tortilla. Taip pat yra daugybė troškinių pagrindų: žuvis, mėsa, bulvės, varškė, daržovės ir daugelis kitų. Tačiau klasikiniu vis dar laikomas varškės pagrindas, į kurį dažnai dedama sultenių.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Klasikinis varškės ir bananų apkepas Žingsnis 1
Į supjaustytą bananą sudėkite trynius, varškę, cukrų, cinamoną ir medų. Viską gerai išmaišykite iki tirštos grietinės konsistencijos. Jei mišinys per tirštas, įpilkite šiek tiek pieno.

Žingsnis 2

Klasikinis varškės ir bananų apkepas Žingsnis 2
Išimkite atšaldytus baltymus iš šaldytuvo, įberkite žiupsnelį druskos ir plakite iki standžių putų, palaipsniui didindami mikserio galią.

Žingsnis 3

Klasikinis varškės ir bananų apkepas Žingsnis 3
Pamažu įmaišykite baltymų mišinį į gautą varškės ir bananų mišinį ir maišykite viena kryptimi, kad baltymai nenusėstų.

Žingsnis 4

Klasikinis varškės ir bananų apkepas Žingsnis 4
Gautą masę supilkite į aliejumi pateptą formą ir 30-40 minučių pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti orkaitėje ant kepimo skardos, paprasta, yra bendrų alergenų, pusryčiai, pietūs, vakarienė, troškinys, varškės troškinys, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, varškės troškinys su grietine, pusryčiai su varške, troškinys su grietine, troškinys su kiaušiniu, varškės troškinys su kiaušiniu, varškės troškinys su kiaušiniu, varškės troškinys su kiaušiniu

Kategorijos