Klasikinis varškės ir bananų apkepas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Klasikinis varškės ir bananų apkepas

Troškinys yra universalus patiekalas, paklausus beveik visame pasaulyje. Tačiau jo pavadinimas visur kitoks: Italijoje - lazanija, Prancūzijoje - gratinas, Anglijoje - pudingas, Ispanijoje - tortilla. Taip pat yra daugybė troškinių pagrindų: žuvis, mėsa, bulvės, varškė, daržovės ir daugelis kitų. Tačiau klasikiniu vis dar laikomas varškės pagrindas, į kurį dažnai dedama sultenių.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis varškės ir bananų apkepas Žingsnis 1
Į supjaustytą bananą sudėkite trynius, varškę, cukrų, cinamoną ir medų. Viską gerai išmaišykite iki tirštos grietinės konsistencijos. Jei mišinys per tirštas, įpilkite šiek tiek pieno.

Žingsnis 2

Klasikinis varškės ir bananų apkepas Žingsnis 2
Išimkite atšaldytus baltymus iš šaldytuvo, įberkite žiupsnelį druskos ir plakite iki standžių putų, palaipsniui didindami mikserio galią.

Žingsnis 3

Klasikinis varškės ir bananų apkepas Žingsnis 3
Pamažu įmaišykite baltymų mišinį į gautą varškės ir bananų mišinį ir maišykite viena kryptimi, kad baltymai nenusėstų.

Žingsnis 4

Klasikinis varškės ir bananų apkepas Žingsnis 4
Gautą masę supilkite į aliejumi pateptą formą ir 30-40 minučių pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos