Klasikinis vištienos azu su daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Klasikinis vištienos azu su daržovėmis

Azu su vištiena yra įprastas totorių virtuvės patiekalas. Vištienos filė troškinama su daržovėmis, sojų padažu ir įvairiais prieskoniais. Patiekalas būna labai kvapnus, o marinuoti agurkai vištienai suteikia šiek tiek sūrumo. Jei norite, į šį receptą galite įdėti bet kokių kitų daržovių, pavyzdžiui, paprikų.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
72 kcal.
Baltymai
7 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis vištienos azu su daržovėmis Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų ir sudėkite mėsos gabalėlius. Tada krūtinėlę užpilkite sojų padažu, prieskoniais ir mėsos padažu. Kepkite mėsą ant vidutinės ugnies apie 7 minutes.

Žingsnis 2

Klasikinis vištienos azu su daržovėmis Žingsnis 2
Praėjus šiam laikui, į mėsą sudėkite smulkintus svogūnus ir morkas. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite dar apie 3 minutes. Kai morkos bus pusiau išvirtos, sumažinkite ugnį iki mažos.

Žingsnis 3

Klasikinis vištienos azu su daržovėmis Žingsnis 3
Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytus agurkus ir pomidorus. Viską gerai išmaišykite ir sudėkite supjaustytas bulves. Užpilkite verdančiu vandeniu, kad jis visiškai apsemtų daržoves ir mėsą.

Žingsnis 4

Klasikinis vištienos azu su daržovėmis Žingsnis 4
Uždenkite dangčiu ir virkite troškinį, kol bulvės visiškai išvirs. Paruoštą patiekalą sudėkite į serviravimo lėkštę ir, jei norite, pabarstykite smulkintomis žolelėmis. Patiekite patiekalą karštą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos