Publikavimo data: 2024-06-16
Klasikinis vištienos filė receptas grietinėlėje
Vištiena grietinėlėje yra tiesiog legendinis derinys. Nieko nėra paprasčiau, bet skaniau už vištieną švelniame grietinėlės padaže. Tai puikus priedas prie makaronų ir puikus pirmas žingsnis toms šeimininkėms, kurios dar tik žengia į maisto gaminimo pasaulį.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite nelabai dideliais kubeliais ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi apie 5 minutes. Druskos ir pipirų pagal skonį įberkite tiesiai į keptuvę.
Žingsnis 2
Supilkite grietinėlę į vištieną ir užvirinkite ant vidutinės ugnies. Supjaustykite lydytą sūrį mažesniais gabalėliais, kad lengviau ištirptų, ir sudėkite jį į vištieną. Viską kartu troškinkite dar porą minučių.
Kategorijos