Klasikinis vištienos kepenėlių paštetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Klasikinis vištienos kepenėlių paštetas

Dėl savo skoninių savybių kepenų paštetai sulaukė didelio populiarumo ir liaudies meilės. Iš kokybiškų produktų pagamintas kepenų paštetas turi daug privalumų. Jame yra labai daug cinko, geležies, vitaminų ir svarbiausių mikroelementų. Tačiau tokiame produkte yra gana daug riebalų, todėl rekomenduojama kepenų paštetą ruošti patiems, kad būtų galima sekti sudedamųjų dalių rinkinį ir kontroliuoti kalorijų kiekį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
104 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Klasikinis vištienos kepenėlių paštetas Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite kepenėles apie 3 minutes ant didelės ugnies. Apverskite ir taip pat apkepkite.

Žingsnis 2

Klasikinis vištienos kepenėlių paštetas Žingsnis 2
Į kepenis sudėkite svogūnus ir morkas. Uždenkite keptuvę dangčiu ir ant silpnos ugnies troškinkite 15 minučių.

Žingsnis 3

Klasikinis vištienos kepenėlių paštetas Žingsnis 3
Kai kepenys iškeps, sudėkite keptuvės turinį į trintuvą. Sumalkite produktus iki vientisos masės. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paštetai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, morkų sezonas, paukštienos paštetai, receptų knyga, sviesto paštetai, morkų paštetai

Kategorijos