Publikavimo data: 2025-08-17
Klasikinis vištienos kepenėlių paštetas
Dėl savo skoninių savybių kepenų paštetai sulaukė didelio populiarumo ir liaudies meilės. Iš kokybiškų produktų pagamintas kepenų paštetas turi daug privalumų. Jame yra labai daug cinko, geležies, vitaminų ir svarbiausių mikroelementų. Tačiau tokiame produkte yra gana daug riebalų, todėl rekomenduojama kepenų paštetą ruošti patiems, kad būtų galima sekti sudedamųjų dalių rinkinį ir kontroliuoti kalorijų kiekį.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite kepenėles apie 3 minutes ant didelės ugnies. Apverskite ir taip pat apkepkite.
Žingsnis 2
Į kepenis sudėkite svogūnus ir morkas. Uždenkite keptuvę dangčiu ir ant silpnos ugnies troškinkite 15 minučių.
Žingsnis 3
Kai kepenys iškeps, sudėkite keptuvės turinį į trintuvą. Sumalkite produktus iki vientisos masės. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Kategorijos