Klasikinis vištienos sultinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Klasikinis vištienos sultinys

Vištienos sultinys yra tikra šio žanro klasika. Jis įsitvirtino ir rusų virtuvėje kaip vaistas nuo visų ligų, ir Azijos virtuvėje kaip vienas mėgstamiausių pirmųjų patiekalų pagrindų. Skanus, skaidrus, sotus vištienos sultinys, paruoštas pagal visas taisykles, yra idealus patiekalas tiems, kurie saugo savo figūrą, ir tiems, kurie vertina klasiką.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis vištienos sultinys Žingsnis 1
Paruoštą vištieną sudėkite į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu, kad vištiena būtų visiškai panardinta. Pastatykite puodą su vištiena ant viryklės ir užvirinkite.

Žingsnis 2

Klasikinis vištienos sultinys Žingsnis 2
Nuo verdančios vištienos nugriebkite putas, kad baltymai nenusėstų ant dugno. Tada sudėkite visas paruoštas daržoves ir pusę pluošto nesusmulkintų žolelių. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Viską kartu virkite ant silpnos ugnies apie 40 minučių.

Žingsnis 3

Klasikinis vištienos sultinys Žingsnis 3
Po 40 minučių išimkite daržoves ir petražoles iš sultinio, įdėkite 2 lauro lapus ir juoduosius pipirus. Viską kartu virkite dar apie 15 minučių. Po 15 minučių išimkite lauro lapą.

Žingsnis 4

Klasikinis vištienos sultinys Žingsnis 4
Vištienos kiaušinį išvirkite atskirai. Norėdami išvirti kietai virtą kiaušinį, užvirus vandeniui virkite jį 10 minučių. Taip pat atskirai išvirkite makaronus ir išvirkite juos griežtai laikydamiesi ant pakuotės pateiktų nurodymų. Susmulkinkite likusias žoleles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos