Publikavimo data: 2024-06-09
Klasikinis vištienos sultinys
Vištienos sultinys yra tikra šio žanro klasika. Jis įsitvirtino ir rusų virtuvėje kaip vaistas nuo visų ligų, ir Azijos virtuvėje kaip vienas mėgstamiausių pirmųjų patiekalų pagrindų. Skanus, skaidrus, sotus vištienos sultinys, paruoštas pagal visas taisykles, yra idealus patiekalas tiems, kurie saugo savo figūrą, ir tiems, kurie vertina klasiką.
Žingsnis 1
Paruoštą vištieną sudėkite į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu, kad vištiena būtų visiškai panardinta. Pastatykite puodą su vištiena ant viryklės ir užvirinkite.
Žingsnis 2
Nuo verdančios vištienos nugriebkite putas, kad baltymai nenusėstų ant dugno. Tada sudėkite visas paruoštas daržoves ir pusę pluošto nesusmulkintų žolelių. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Viską kartu virkite ant silpnos ugnies apie 40 minučių.
Žingsnis 3
Po 40 minučių išimkite daržoves ir petražoles iš sultinio, įdėkite 2 lauro lapus ir juoduosius pipirus. Viską kartu virkite dar apie 15 minučių. Po 15 minučių išimkite lauro lapą.
Žingsnis 4
Vištienos kiaušinį išvirkite atskirai. Norėdami išvirti kietai virtą kiaušinį, užvirus vandeniui virkite jį 10 minučių. Taip pat atskirai išvirkite makaronus ir išvirkite juos griežtai laikydamiesi ant pakuotės pateiktų nurodymų. Susmulkinkite likusias žoleles.
Kategorijos