Publikavimo data: 2024-06-13
Kmynų pjaustymas
Kmynai suteikia mėsai pikantiško skonio. Kaitinant kmynų sėklose išsiskiria esteriai, kurie lemia sodrų šio prieskonio skonį. Kotletai su kmynais būna gana aštrūs, originalaus skonio. Kartu pomidorų ir sūrio "apvalkalas" suteikia mėsai minkštumo ir švelnumo. Šis patiekalas puikiai tinka ir šventinei vakarienei, ir ramiems šeimos pietums. Patiekite jį su bulvių koše, virtais šparagais arba pupelėmis, makaronais ir bet kokiais grūdais.
Žingsnis 1
Apkepkite mėsą. Pabarstykite kotletus druska, pipirais ir kmynais. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant vidutinės ugnies kepkite kiaulieną po 10 minučių iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Iškepkite kotletus. Sūrį sutarkuokite ant tarkos. Perkelkite kiaulieną į kepimo formą, ant jos uždėkite pomidorų apskritimus, pabarstykite sūriu. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.
Kategorijos