Kmynų pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kmynų pjaustymas

Kmynai suteikia mėsai pikantiško skonio. Kaitinant kmynų sėklose išsiskiria esteriai, kurie lemia sodrų šio prieskonio skonį. Kotletai su kmynais būna gana aštrūs, originalaus skonio. Kartu pomidorų ir sūrio "apvalkalas" suteikia mėsai minkštumo ir švelnumo. Šis patiekalas puikiai tinka ir šventinei vakarienei, ir ramiems šeimos pietums. Patiekite jį su bulvių koše, virtais šparagais arba pupelėmis, makaronais ir bet kokiais grūdais.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.11/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kmynų pjaustymas Žingsnis 1
Apkepkite mėsą. Pabarstykite kotletus druska, pipirais ir kmynais. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant vidutinės ugnies kepkite kiaulieną po 10 minučių iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Kmynų pjaustymas Žingsnis 2
Iškepkite kotletus. Sūrį sutarkuokite ant tarkos. Perkelkite kiaulieną į kepimo formą, ant jos uždėkite pomidorų apskritimus, pabarstykite sūriu. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos