Publikavimo data: 2025-08-20
Kojos terijakio padaže
Tiesą sakant, šiame padaže galite gaminti ne tik kojas, bet ir šlauneles bei sparnelius, viskas išeina labai skanu. Dėl medaus ir terijakio padažo mėsa yra saldi. Jūsų šeima prašys gaminti šią vištieną vėl ir vėl!
Žingsnis 1
Nuplaukite kojas (šlauneles arba sparnelius).
Žingsnis 2
Paruoškite padažą: sumaišykite terijakio padažą, medų ir prieskonius.
Žingsnis 3
Marinuokite kojas gautame padaže 2 valandas.
Žingsnis 4
Tada išdėliokite ant kepimo skardos (mes išdėliojome ant kepimo popieriaus) ir kepkite 30 minučių vienoje pusėje, apverskite ir 30 minučių kepkite kitoje pusėje 180/185 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos