Kojos terijakio padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kojos terijakio padaže

Tiesą sakant, šiame padaže galite gaminti ne tik kojas, bet ir šlauneles bei sparnelius, viskas išeina labai skanu. Dėl medaus ir terijakio padažo mėsa yra saldi. Jūsų šeima prašys gaminti šią vištieną vėl ir vėl!
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.05/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Kojos terijakio padaže Žingsnis 1
Nuplaukite kojas (šlauneles arba sparnelius).

Žingsnis 2

Paruoškite padažą: sumaišykite terijakio padažą, medų ir prieskonius.

Žingsnis 3

Kojos terijakio padaže Žingsnis 3
Marinuokite kojas gautame padaže 2 valandas.

Žingsnis 4

Tada išdėliokite ant kepimo skardos (mes išdėliojome ant kepimo popieriaus) ir kepkite 30 minučių vienoje pusėje, apverskite ir 30 minučių kepkite kitoje pusėje 180/185 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos