Kokosų grietinėlės sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Kokosų grietinėlės sriuba

Kokosų pienas yra kaloringas produktas, kuriame gausu naudingųjų rūgščių, vitaminų ir mikroelementų. Riebesnės versijos tinka sriuboms, antriesiems patiekalams, desertams ir kremams gaminti. O mažiau riebūs mėginiai - gėrimams. Pagrindinė taisyklė renkantis pieną - atidžiai perskaityti produkto sudėtį. Rinkitės tą kokosų pieną, kurio sudėtyje yra tik kokosų minkštimas ir vanduo. Taip kokosų pieno kreminė sriuba išeis švelni ir labai skani.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
124 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kokosų grietinėlės sriuba Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite smulkintą svogūną. Kepkite 2-3 minutes, kol suminkštės. Tada sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus ir kepkite ant silpnos ugnies apie 7-10 minučių, kol išgaruos drėgmės perteklius.

Žingsnis 2

Kokosų grietinėlės sriuba Žingsnis 2
Troškinkite grybus. Į grybus suberkite prieskonius (baltuosius pipirus, aštriuosius raudonuosius pipirus, ciberžolę) ir šiek tiek druskos. Tada supilkite sultinį arba karštą vandenį. Išmaišykite turinį ir troškinkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes. Tada į keptuvę sudėkite griežinėliais pjaustytą cukiniją ir troškinkite dar 10 minučių.

Žingsnis 3

Kokosų grietinėlės sriuba Žingsnis 3
Supjaustykite sriubai skirtus ingredientus. Kai cukinija bus paruošta, puodo turinį susmulkinkite blenderiu iki skystos tyrės.

Žingsnis 4

Kokosų grietinėlės sriuba Žingsnis 4
Tęskite kreminės sriubos virimą. Į tyrę supilkite kokosų pieną ir dar kartą sumaišykite trintuvu iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos