Publikavimo data: 2024-04-06
Kokosų grietinėlės sriuba
Kokosų pienas yra kaloringas produktas, kuriame gausu naudingųjų rūgščių, vitaminų ir mikroelementų. Riebesnės versijos tinka sriuboms, antriesiems patiekalams, desertams ir kremams gaminti. O mažiau riebūs mėginiai - gėrimams. Pagrindinė taisyklė renkantis pieną - atidžiai perskaityti produkto sudėtį. Rinkitės tą kokosų pieną, kurio sudėtyje yra tik kokosų minkštimas ir vanduo. Taip kokosų pieno kreminė sriuba išeis švelni ir labai skani.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite smulkintą svogūną. Kepkite 2-3 minutes, kol suminkštės. Tada sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus ir kepkite ant silpnos ugnies apie 7-10 minučių, kol išgaruos drėgmės perteklius.
Žingsnis 2
Troškinkite grybus. Į grybus suberkite prieskonius (baltuosius pipirus, aštriuosius raudonuosius pipirus, ciberžolę) ir šiek tiek druskos. Tada supilkite sultinį arba karštą vandenį. Išmaišykite turinį ir troškinkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes. Tada į keptuvę sudėkite griežinėliais pjaustytą cukiniją ir troškinkite dar 10 minučių.
Žingsnis 3
Supjaustykite sriubai skirtus ingredientus. Kai cukinija bus paruošta, puodo turinį susmulkinkite blenderiu iki skystos tyrės.
Žingsnis 4
Tęskite kreminės sriubos virimą. Į tyrę supilkite kokosų pieną ir dar kartą sumaišykite trintuvu iki vientisos masės.
Kategorijos