Publikavimo data: 2025-08-17
Kokosų piene troškinti vištienos skrandžiai su aromatinėmis daržovėmis
Kokosų piene troškinti vištienos skrandukai su aromatinėmis daržovėmis - europietiška virtuvė. Pagrindinis ingredientas yra šalutinis produktas, kurio daugelis žmonių stengiasi išvengti, ir veltui. Vištienos skrandžiuose yra daug lengvai virškinamų gyvūninių baltymų. Kokosų pieno padažas patiekalui suteikia kokosų skonį ir kokosų poskonį. Šiame patiekale troškintos daržovės praturtina žmogaus organizmą skaidulinėmis medžiagomis ir vitaminais.
Žingsnis 1
Vištienos skrandukus supjaustykite nedideliais skrandukais ir dar kartą nuplaukite. Supjaustytus skrandukus 5 min. kepkite įkaitintoje keptuvėje kokosų aliejuje. Užpilkite juos vandeniu, kad apsemtų skrandukus, ir virkite 25-30 minučių.
Žingsnis 2
Svogūnus ir paprikas supjaustykite nedideliais griežinėliais ir sudėkite į skrandukus. Pagal skonį įberkite kario, druskos ir prieskonių. Išmaišykite ir troškinkite 10 minučių. Tada supilkite kokosų pieną ir troškinkite dar 15 minučių, pabarstykite smulkintomis kalendromis.
Kategorijos