Publikavimo data: 2024-06-08
Kokosų pieno suflė su medumi ir žemės riešutais
Kokosų pieno suflė su žemės riešutais ir medumi - tai netradicinis desertas, žinomas iš rytietiškos virtuvės. Paruošimas nėra labai sudėtingas, galite pridėti kitų ingredientų pagal savo skonį, kad desertas būtų intensyvesnis. Patiekalo kaloringumas didelis, tačiau subtilus skonis su vanilės aromatu privers paragauti šio saldumyno ne vieną kartą.
Žingsnis 1
Sumaišykite 400 ml pieno su cukrumi ir vanile, pastatykite ant silpnos ugnies ir beveik užvirinkite, kad cukrus visiškai ištirptų. Karštą pieną supilkite į želatiną. Plakite maišytuvu 2-3 minutes.
Žingsnis 2
Sudėkite riešutų sviestą ir plakite dar 3 minutes. Sutrinkite nuluptus žemės riešutus kartu su trupučiu druskos. Uždenkite formą maistine plėvele ir pabarstykite šiek tiek žemės riešutų. Supilkite pieno mišinį ir apibarstykite žemės riešutais. Dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms.
Kategorijos