Kokosų pieno suflė su medumi ir žemės riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kokosų pieno suflė su medumi ir žemės riešutais

Kokosų pieno suflė su žemės riešutais ir medumi - tai netradicinis desertas, žinomas iš rytietiškos virtuvės. Paruošimas nėra labai sudėtingas, galite pridėti kitų ingredientų pagal savo skonį, kad desertas būtų intensyvesnis. Patiekalo kaloringumas didelis, tačiau subtilus skonis su vanilės aromatu privers paragauti šio saldumyno ne vieną kartą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
336 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
30 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kokosų pieno suflė su medumi ir žemės riešutais Žingsnis 1
Sumaišykite 400 ml pieno su cukrumi ir vanile, pastatykite ant silpnos ugnies ir beveik užvirinkite, kad cukrus visiškai ištirptų. Karštą pieną supilkite į želatiną. Plakite maišytuvu 2-3 minutes.

Žingsnis 2

Kokosų pieno suflė su medumi ir žemės riešutais Žingsnis 2
Sudėkite riešutų sviestą ir plakite dar 3 minutes. Sutrinkite nuluptus žemės riešutus kartu su trupučiu druskos. Uždenkite formą maistine plėvele ir pabarstykite šiek tiek žemės riešutų. Supilkite pieno mišinį ir apibarstykite žemės riešutais. Dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos