Kokso pjaustymas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kokso pjaustymas.

Yra daugybė marinatų kiaulienai - garstyčių, sojų, svogūnų, kefyro, pomidorų ir obuolių ir kt. Tačiau kad mėsa būtų ne tik sultinga, bet ir su apetitą keliančia karamelės plutele, pabandykite kepti kiaulieną su "Cola". Tai labai paprastas receptas. Kad mėsa - nugarinė, karbonadas ar sprandinė - būtų minkšta, pirmiausia ją reikia pamarinuoti, o tada pamarinuoti sodoje. Gaunasi skanu, greita ir labai originalu.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kokso pjaustymas. Žingsnis 1
Paruoškite kiaulieną kepti. Mėsos porcijas aptepkite iš abiejų pusių. Įtrinkite filė druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Kokso pjaustymas. Žingsnis 2
Iš kolos pagaminkite marinatą. Sumaišykite sodą su kečupu. Mišinį gerai išmaišykite iki vientisos masės. Į šį mišinį sudėkite mėsą ir palikite 20 minučių.

Žingsnis 3

Kokso pjaustymas. Žingsnis 3
Paruoškite kotletus su "Cola". Kiaulieną sudėkite į karščiui atsparią formą. Užpilkite marinatu. Viršų pabarstykite cukrumi. Nustatykite 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepkite 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos