Publikavimo data: 2024-06-13
Kokso pjaustymas.
Yra daugybė marinatų kiaulienai - garstyčių, sojų, svogūnų, kefyro, pomidorų ir obuolių ir kt. Tačiau kad mėsa būtų ne tik sultinga, bet ir su apetitą keliančia karamelės plutele, pabandykite kepti kiaulieną su "Cola". Tai labai paprastas receptas. Kad mėsa - nugarinė, karbonadas ar sprandinė - būtų minkšta, pirmiausia ją reikia pamarinuoti, o tada pamarinuoti sodoje. Gaunasi skanu, greita ir labai originalu.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaulieną kepti. Mėsos porcijas aptepkite iš abiejų pusių. Įtrinkite filė druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Iš kolos pagaminkite marinatą. Sumaišykite sodą su kečupu. Mišinį gerai išmaišykite iki vientisos masės. Į šį mišinį sudėkite mėsą ir palikite 20 minučių.
Žingsnis 3
Paruoškite kotletus su "Cola". Kiaulieną sudėkite į karščiui atsparią formą. Užpilkite marinatu. Viršų pabarstykite cukrumi. Nustatykite 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepkite 60 minučių.
Kategorijos