Publikavimo data: 2024-05-20
Koldūnai daugiafunkcinėje keptuvėje
Koldūnams gaminti multicooker keptuvėje reikės kefyro, miltų ir kiaušinio. Natūralus kefyras, gaunamas dėl kefyro grybų gyvybinės veiklos, yra didelio tankio ir tirštos konsistencijos. Ant sauso pieno užkandžio paruoštas produktas, nors ir turi kefyro skonį, nėra toks naudingas. Rinkitės kefyrą, kuriame baltymų kiekis yra ne mažesnis kaip 2,8 g. O riebumą rinkitės pagal skonį - 1 % riebumo kefyras yra toks pat naudingas kaip ir įprastas kefyras.
Žingsnis 1
Pradėkite virti sriubą. Į multicookerio dubenį supilkite saulėgrąžų aliejų, sudėkite supjaustytus svogūnus ir morkas. Kepkite 10 minučių "Kepimo" režimu. Sudėkite mažais gabalėliais supjaustytą kalakutieną, išmaišykite ir dar 10 minučių kepkite tuo pačiu režimu.
Žingsnis 2
Sriuboje išvirkite daržoves. Bulves sudėkite į multicooker indą ant mėsos. Supilkite reikiamą kiekį vandens, pagal skonį pasūdykite. Uždarykite multicookerio dangtį ir nustatykite "Sriubos" režimą, gaminimo trukmė 1 val. Po 50 minučių atidarykite dangtį, sriubą paskaninkite pipirais ir įdėkite smulkinto česnako. Vėl uždarykite dangtį ir virkite, kol pasigirs multicookerio signalas.
Žingsnis 3
Paruoškite koldūnų tešlą. Supilkite kefyrą į dubenį, įmuškite kiaušinius ir išplakite šakute iki vientisos masės. Supilkite kefyro mišinį į persijotus miltus ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Į sriubą sudėkite koldūnus. Atidarykite multicookerio dangtį ir šaukšteliu įmeskite tešlos gabalėlius į sriubą. Išmaišykite sriubą. Įdėkite lauro lapą ir nustatykite "Multicooker" režimą "Garai" 5-7 minutėms.
Kategorijos