Parpeliai

Parpeliai yra lenkiškas patiekalas, taip pat žinomas kaip pierogi. Tai yra maži tešlos maišeliai, įdaryti įvairiais ingredientais, pvz., mėsa, daržovės ar sūris, ir virti arba kepti. Parpeliai gali būti patiekiami kaip užkandis, pagrindinis patiekalas arba šalčio patiekalas, priklausomai nuo jų įdaro ir paruošimo būdo. Tai skanus ir sotus patiekalas, mėgstamas daugelyje kultūrų.

TOP 5 Parpeliai receptai

Daiva
Mėsos koldūnai
Daiva
Kūdikių koldūnai
Daiva
Kreminės miltinės sriubos koldūnai
Nijolė Žukauskienė
Vištienos koldūnai
Haroldas Sakalauskas
Žirnių koldūnai
iPhone 16 Pro

Parpeliai - 17 naujausi receptai

Daiva
Miltiniai sriubos koldūnai
Beata
Miltų sriubos koldūnai su pienu
Daiva
Kreminės miltinės sriubos koldūnai
Alicija Navickienė
Sūrio koldūnai
Francišekas Baranauskas
Manų kruopų koldūnai
Marta
Bulvių koldūnai
Daiva
Kūdikių koldūnai
Nijolė Žukauskienė
Vištienos koldūnai
Marija
Koldūnai gavėniai
Francišekas Baranauskas
Diriguojantys koldūnai.
Albinas Paulauskas
Itališki koldūnai
Daiva
Varškės koldūnai
Daiva
Mėsos koldūnai
Alicija Navickienė
Ryžių koldūnai
Beata
Grybų koldūnai
Francišekas Baranauskas
Koldūnai daugiafunkcinėje keptuvėje
Haroldas Sakalauskas
Žirnių koldūnai
Copyright © 2025 valgom.lt Apie mus Taisyklės ir sąlygos Privatumo politika