Žingsnis 1
Paruoškite manų kruopų tešlą. Dubenyje sumaišykite pusę ištirpinto sviesto ir kiaušinių trynius. Išmaišykite ir palaipsniui suberkite manų kruopas. Supilkite pieną, pagardinkite druska ir išmaišykite. Atskirai suplakite baltymus ir įmaišykite į tešlą. Išmaišykite iki vientisos masės. Dėkite tešlą į šaldytuvą 10-15 minučių, kad manų kruopos išbrinktų.
Žingsnis 2
Išvirkite manų kruopų koldūnus. Pastatykite ant ugnies puodą su vandeniu ir užvirinkite. Į šaltą vandenį įmerkite 2 arbatinius šaukštelius, tada vienu šaukštu užberkite tešlos, o kitu šaukštu prispauskite. Suformuotus koldūnus įmeskite į vandenį ir virkite, kol jie plūduriuos. Taip suformuokite ir išvirkite likusius koldūnus. Išdėliokite manų kruopų koldūnus į lėkštes ir patiekite.