Žingsnis 1
Paruoškite koldūnų tešlą. Paimkite kiaušinį ir atskirkite baltymą nuo trynio. Trynį sumaišykite su sviestu. Nuolat maišydami pamažu supilkite pieną. Suberkite miltus, druską ir plaktuvu išmaišykite iki vientisos masės. Atskirame dubenyje iki standumo suplakite kiaušinių baltymus ir supilkite juos į tešlą. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Išvirkite koldūnus. Puode užvirinkite vandenį ir pagal skonį pasūdykite. Paimkite du desertinius šaukštus ir suvilgykite juos vandeniu. Vienu šaukštu paimkite nedidelį kiekį tešlos, o kitu šaukštu padėkite ją į verdantį vandenį. Taip suformuokite visus koldūnus. Kai koldūnai išplauks, virkite sriubą dar 3-4 minutes.