Miltų sriubos koldūnai su pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Miltų sriubos koldūnai su pienu

Koldūnai yra virti tešlos gabalėliai. Jie labai populiarūs visame pasaulyje. Daugelyje virtuvių koldūnų ingredientai ir gaminimo būdas yra labai panašūs. Klasikiniai koldūnų ingredientai yra kiaušinis, miltai, pienas arba vanduo. Koldūnai paprastai dedami į sriubą, tačiau gali būti patiekiami ir kaip atskiras patiekalas. Žingsnis po žingsnio miltinių koldūnų sriubai receptas susideda tik iš 2 etapų: reikia užminkyti tešlą ir išvirti koldūnus verdančiame sultinyje.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
59 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Miltų sriubos koldūnai su pienu Žingsnis 1
Paruoškite koldūnų tešlą. Paimkite kiaušinį ir atskirkite baltymą nuo trynio. Trynį sumaišykite su sviestu. Nuolat maišydami pamažu supilkite pieną. Suberkite miltus, druską ir plaktuvu išmaišykite iki vientisos masės. Atskirame dubenyje iki standumo suplakite kiaušinių baltymus ir supilkite juos į tešlą. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Miltų sriubos koldūnai su pienu Žingsnis 2
Išvirkite koldūnus. Puode užvirinkite vandenį ir pagal skonį pasūdykite. Paimkite du desertinius šaukštus ir suvilgykite juos vandeniu. Vienu šaukštu paimkite nedidelį kiekį tešlos, o kitu šaukštu padėkite ją į verdantį vandenį. Taip suformuokite visus koldūnus. Kai koldūnai išplauks, virkite sriubą dar 3-4 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, antrieji patiekalai iš miltų, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, koldūnai, receptų knyga, bulvių vakarienė, bulvių koldūnai

Kategorijos