Kreminės miltinės sriubos koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Kreminės miltinės sriubos koldūnai

Įvairiose šalyse virtos tešlos gabalėliai turi skirtingus pavadinimus ir sudėtį. Koldūnai, galuškai, gnocchi gaminami iš miltų, manų kruopų, ryžių, sūrio. Klasikiniai koldūnai yra rutuliukų arba batonų formos. Skanūs naminiai koldūnai pagardins bet kokią sriubą ar sultinį. Teisingas būdas gaminti patiekalus su koldūnais - juos dėti pabaigoje. Kai tik jie išplaukia į paviršių, patiekalą galima laikyti paruoštu. Žingsnis po žingsnio koldūnų gaminimo receptas yra gana paprastas, tačiau svarbu jų nepervirti.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
48 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kreminės miltinės sriubos koldūnai Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Dubenyje įmuškite kiaušinį, supilkite grietinėlę ir išmaišykite. Tada suberkite druską, persijotus miltus ir išmaišykite iki vientisos, tirštos konsistencijos masės.

Žingsnis 2

Kreminės miltinės sriubos koldūnai Žingsnis 2
Išvirkite koldūnus. Supilkite daržovių sultinį į puodą ir užvirinkite. Šaukšteliu atsargiai iškočiokite tešlą ir krėskite koldūnus į verdančią sriubą. Kai koldūnai išplauks, virkite sriubą dar 3-5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos