Publikavimo data: 2024-05-20
Kreminės miltinės sriubos koldūnai
Įvairiose šalyse virtos tešlos gabalėliai turi skirtingus pavadinimus ir sudėtį. Koldūnai, galuškai, gnocchi gaminami iš miltų, manų kruopų, ryžių, sūrio. Klasikiniai koldūnai yra rutuliukų arba batonų formos. Skanūs naminiai koldūnai pagardins bet kokią sriubą ar sultinį. Teisingas būdas gaminti patiekalus su koldūnais - juos dėti pabaigoje. Kai tik jie išplaukia į paviršių, patiekalą galima laikyti paruoštu. Žingsnis po žingsnio koldūnų gaminimo receptas yra gana paprastas, tačiau svarbu jų nepervirti.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Dubenyje įmuškite kiaušinį, supilkite grietinėlę ir išmaišykite. Tada suberkite druską, persijotus miltus ir išmaišykite iki vientisos, tirštos konsistencijos masės.
Žingsnis 2
Išvirkite koldūnus. Supilkite daržovių sultinį į puodą ir užvirinkite. Šaukšteliu atsargiai iškočiokite tešlą ir krėskite koldūnus į verdančią sriubą. Kai koldūnai išplauks, virkite sriubą dar 3-5 minutes.
Kategorijos