Publikavimo data: 2024-05-20
Koldūnai gavėniai
Koldūnai yra tikras išsigelbėjimas tiems, kurie nevalgo patiekalų su kiaušiniais. Jie puikiai tinka prie sriubos, nes padaro ją sotesnę. Koldūnai be kiaušinių nenusileidžia klasikiniam receptui ir gaunasi tokie pat minkšti. O paįvairinti skonį ir padaryti jį išraiškingesnį padeda įvairūs prieskoniai. Individualus receptas padės sukurti skanų pirmojo patiekalo priedą.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite miltus, druską ir prieskonius. Į mišinį įpilkite 130 ml vandens ir išmaišykite. Likusį skystį įpilkite į tešlą minkydami. Supilkite augalinį aliejų ir gerai išminkykite rankomis.
Žingsnis 2
Suformuokite koldūnus. Iš tešlos suformuokite dešrelės formą ir supjaustykite vienodomis dalimis. Kol sriuba verda, sudėkite koldūnus ir virkite 5-7 minutes, kol jie išplauks į paviršių.
Kategorijos