Koldūnai su sūriu ir moliūgais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Koldūnai su sūriu ir moliūgais

Koldūnai su neįprastu moliūgų ir sūrio įdaru yra įdomaus ir neįprasto skonio ir labai skanūs.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Koldūnai su sūriu ir moliūgais Žingsnis 1
Iš miltų, vandens ir druskos užminkykite tešlą.

Žingsnis 2

Koldūnai su sūriu ir moliūgais Žingsnis 2
Palikite jį 15 minučių.

Žingsnis 3

Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 4

Supjaustykite svogūną ir moliūgą griežinėliais ir kepkite augaliniame aliejuje 8 minutes.

Žingsnis 5

Koldūnai su sūriu ir moliūgais Žingsnis 5
Paruoškite faršą, suplakdami daržoves ir sūrį.

Žingsnis 6

Koldūnai su sūriu ir moliūgais Žingsnis 6
Tešlą sudėkite į koldūnų keptuvę.

Žingsnis 7

Koldūnai su sūriu ir moliūgais Žingsnis 7
Sudėkite įdarą ir suformuokite koldūnus.

Žingsnis 8

10 minučių virkite verdančiame vandenyje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos