Koldūnai su vištiena ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Koldūnai su vištiena ir sūriu

Koldūnai su rytietišku akcentu, jie gali būti virti arba virti garuose. Jie būna sultingi ir skanūs. Patiekite su grietine ir šviežiomis žolelėmis, tai abipusiai naudingas variantas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
209 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Koldūnai su vištiena ir sūriu Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką ir pakepinkite svieste, kol taps skaidrūs.

Žingsnis 2

Koldūnai su vištiena ir sūriu Žingsnis 2
Vištienos šlauneles stambiai supjaustykite ir sumalkite mėsmale kartu su žolelėmis, svogūnais ir česnakais. Į maltos mėsos masę įmaišykite tarkuotą sūrį ir varškę.

Žingsnis 3

Intensyviai minkykite, kol taps vientisos tekstūros. Šiuo mišiniu įdarykite koldūnus.

Žingsnis 4

Koldūnai su vištiena ir sūriu Žingsnis 4
Paruoškite tešlą. Miltus persijokite kartu su druska ir užpilkite karštu vandeniu. Švelniai išminkykite tešlą silikonine mentele. Perkelkite tešlą ant darbinio paviršiaus ir išminkykite iki vientisos, glotnios tešlos. Uždenkite tešlą maistine plėvele ir palikite 30 minučių pastovėti.

Žingsnis 5

Koldūnai su vištiena ir sūriu Žingsnis 5
Tešlą supjaustykite mažais rutuliukais ir iškočiokite į blynelius. Iš blynelių gaminkite koldūnus arba dim sum - šaukštu dėkite įdarą ir užspauskite kraštus.

Žingsnis 6

Koldūnai su vištiena ir sūriu Žingsnis 6
Virkite koldūnus pasūdytame vandenyje arba virkite garuose.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos