Publikavimo data: 2024-06-15
Koldūnai su vištiena ir sūriu
Koldūnai su rytietišku akcentu, jie gali būti virti arba virti garuose. Jie būna sultingi ir skanūs. Patiekite su grietine ir šviežiomis žolelėmis, tai abipusiai naudingas variantas.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką ir pakepinkite svieste, kol taps skaidrūs.
Žingsnis 2
Vištienos šlauneles stambiai supjaustykite ir sumalkite mėsmale kartu su žolelėmis, svogūnais ir česnakais. Į maltos mėsos masę įmaišykite tarkuotą sūrį ir varškę.
Žingsnis 3
Intensyviai minkykite, kol taps vientisos tekstūros. Šiuo mišiniu įdarykite koldūnus.
Žingsnis 4
Paruoškite tešlą. Miltus persijokite kartu su druska ir užpilkite karštu vandeniu. Švelniai išminkykite tešlą silikonine mentele. Perkelkite tešlą ant darbinio paviršiaus ir išminkykite iki vientisos, glotnios tešlos. Uždenkite tešlą maistine plėvele ir palikite 30 minučių pastovėti.
Žingsnis 5
Tešlą supjaustykite mažais rutuliukais ir iškočiokite į blynelius. Iš blynelių gaminkite koldūnus arba dim sum - šaukštu dėkite įdarą ir užspauskite kraštus.
Žingsnis 6
Virkite koldūnus pasūdytame vandenyje arba virkite garuose.
Kategorijos