Publikavimo data: 2025-08-18
Konservuota grybų sriuba
Greita, soti ir skani sriuba.
Žingsnis 1
Nulupkite ir sutarkuokite morkas, nulupkite ir supjaustykite svogūnus kubeliais, išimkite grybus iš stiklainio ir supjaustykite lėkštelėmis. Dėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Paruoštą kepsnį sudėkite į puodą su vandeniu, užvirinkite.
Žingsnis 2
Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Užvirus sultiniui, sudėkite bulves į vandenį ir virkite 20 minučių, kol bulvės išvirs. Likus 10 minučių iki bulvių virimo pabaigos, pasūdykite ir pagal skonį įberkite mėgstamų prieskonių.
Žingsnis 3
Pasirodo, sriubą paruošti labai greitai.
Kategorijos