Konservuota grybų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Konservuota grybų sriuba

Greita, soti ir skani sriuba.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
55 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Konservuota grybų sriuba Žingsnis 1
Nulupkite ir sutarkuokite morkas, nulupkite ir supjaustykite svogūnus kubeliais, išimkite grybus iš stiklainio ir supjaustykite lėkštelėmis. Dėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Paruoštą kepsnį sudėkite į puodą su vandeniu, užvirinkite.

Žingsnis 2

Konservuota grybų sriuba Žingsnis 2
Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Užvirus sultiniui, sudėkite bulves į vandenį ir virkite 20 minučių, kol bulvės išvirs. Likus 10 minučių iki bulvių virimo pabaigos, pasūdykite ir pagal skonį įberkite mėgstamų prieskonių.

Žingsnis 3

Konservuota grybų sriuba Žingsnis 3
Pasirodo, sriubą paruošti labai greitai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su grybais, sriubos, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, bulvių sezonas, voveraičių sezonas, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos