Konservuota žuvies sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Konservuota žuvies sriuba

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.28/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Konservuota žuvies sriuba Žingsnis 1
Morkas supjaustykite ketvirčiais.

Žingsnis 2

Konservuota žuvies sriuba Žingsnis 2
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.

Žingsnis 3

Konservuota žuvies sriuba Žingsnis 3
Susmulkinkite kopūstus.

Žingsnis 4

Konservuota žuvies sriuba Žingsnis 4
Bulves supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 5

Konservuota žuvies sriuba Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite česnaką.

Žingsnis 6

Konservuota žuvies sriuba Žingsnis 6
Žuvies konservus sutrinkite šakute, prieš tai atskirdami kaulus.

Žingsnis 7

Konservuota žuvies sriuba Žingsnis 7
Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, pakepinkite svogūną, česnaką ir morkas, įberkite druskos ir kalendros.

Žingsnis 8

Konservuota žuvies sriuba Žingsnis 8
Į puodą supilkite vandenį, sudėkite bulves ir užvirkite.

Žingsnis 9

Konservuota žuvies sriuba Žingsnis 9
Į puodą sudėkite kopūstus, žuvies konservus ir keptuvę. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite ir užvirinkite. Po to sumažinkite ugnį ir virkite sriubą 15-20 minučių.

Žingsnis 10

Konservuota žuvies sriuba Žingsnis 10
Paruoštą šči uždenkite dangčiu ir palikite 15-20 minučių, kad skonis būtų sodresnis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos, sriubos, sriubos, paprastos, mažai kalorijų, pietūs, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, kopūstų sriubos, sriubos su sultiniu, sriubos su bulvėmis

Kategorijos