Publikavimo data: 2024-05-15
Konservuota žuvies sriuba
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite ketvirčiais.
Žingsnis 2
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.
Žingsnis 3
Susmulkinkite kopūstus.
Žingsnis 4
Bulves supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 6
Žuvies konservus sutrinkite šakute, prieš tai atskirdami kaulus.
Žingsnis 7
Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, pakepinkite svogūną, česnaką ir morkas, įberkite druskos ir kalendros.
Žingsnis 8
Į puodą supilkite vandenį, sudėkite bulves ir užvirkite.
Žingsnis 9
Į puodą sudėkite kopūstus, žuvies konservus ir keptuvę. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite ir užvirinkite. Po to sumažinkite ugnį ir virkite sriubą 15-20 minučių.
Žingsnis 10
Paruoštą šči uždenkite dangčiu ir palikite 15-20 minučių, kad skonis būtų sodresnis.
Kategorijos