Konservuota žuvies sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Konservuota žuvies sriuba

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.28/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Konservuota žuvies sriuba Žingsnis 1
Morkas supjaustykite ketvirčiais.

Žingsnis 2

Konservuota žuvies sriuba Žingsnis 2
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.

Žingsnis 3

Konservuota žuvies sriuba Žingsnis 3
Susmulkinkite kopūstus.

Žingsnis 4

Konservuota žuvies sriuba Žingsnis 4
Bulves supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 5

Konservuota žuvies sriuba Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite česnaką.

Žingsnis 6

Konservuota žuvies sriuba Žingsnis 6
Žuvies konservus sutrinkite šakute, prieš tai atskirdami kaulus.

Žingsnis 7

Konservuota žuvies sriuba Žingsnis 7
Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, pakepinkite svogūną, česnaką ir morkas, įberkite druskos ir kalendros.

Žingsnis 8

Konservuota žuvies sriuba Žingsnis 8
Į puodą supilkite vandenį, sudėkite bulves ir užvirkite.

Žingsnis 9

Konservuota žuvies sriuba Žingsnis 9
Į puodą sudėkite kopūstus, žuvies konservus ir keptuvę. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite ir užvirinkite. Po to sumažinkite ugnį ir virkite sriubą 15-20 minučių.

Žingsnis 10

Konservuota žuvies sriuba Žingsnis 10
Paruoštą šči uždenkite dangčiu ir palikite 15-20 minučių, kad skonis būtų sodresnis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos