Publikavimo data: 2024-10-15
Konservuotos saldžiosios cukinijos ananasų sultyse
Saldžios cukinijos ananasų sultyse - neįprastas desertas prie arbatos. Citrinos rūgštis puikiai dera su cukrumi, suteikdama saldžiarūgštę natą. Šis desertas laikomas šaldytuve sandariai uždarytame stiklainyje. Jei norite, patiekalą galite pagardinti bet kokiais prieskoniais.
Žingsnis 1
Cukinijas suberkite į puodą ir statykite ant vidutinės ugnies. Suberkite cukrų, citrinos rūgštį ir ananasų sultis. Įkaitinkite sirupą ir viską užvirinkite.
Žingsnis 2
Virkite cukinijas apie 15-20 minučių, tada sudėkite žiedus į sterilizuotus stiklainius ir užpilkite ananasų sirupu iki pat kaklelio. Pabaigoje stiklainius užkimškite ir apverskite aukštyn kojomis, kol jie visiškai atvės. Paslėpkite juos tamsioje vietoje bent savaitei.
Kategorijos