Konservuotos saldžiosios cukinijos ananasų sultyse pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-15

Konservuotos saldžiosios cukinijos ananasų sultyse

Saldžios cukinijos ananasų sultyse - neįprastas desertas prie arbatos. Citrinos rūgštis puikiai dera su cukrumi, suteikdama saldžiarūgštę natą. Šis desertas laikomas šaldytuve sandariai uždarytame stiklainyje. Jei norite, patiekalą galite pagardinti bet kokiais prieskoniais.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
53 kcal.
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Konservuotos saldžiosios cukinijos ananasų sultyse Žingsnis 1
Cukinijas suberkite į puodą ir statykite ant vidutinės ugnies. Suberkite cukrų, citrinos rūgštį ir ananasų sultis. Įkaitinkite sirupą ir viską užvirinkite.

Žingsnis 2

Konservuotos saldžiosios cukinijos ananasų sultyse Žingsnis 2
Virkite cukinijas apie 15-20 minučių, tada sudėkite žiedus į sterilizuotus stiklainius ir užpilkite ananasų sirupu iki pat kaklelio. Pabaigoje stiklainius užkimškite ir apverskite aukštyn kojomis, kol jie visiškai atvės. Paslėpkite juos tamsioje vietoje bent savaitei.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos