Raudonųjų pupelių lobio receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Raudonųjų pupelių lobio receptas

Lobio yra klasikinis gruzinų virtuvės patiekalas. Jį ruošiant galima naudoti įvairių rūšių pupeles (šparagines pupeles, raudonąsias pupeles) ir ingredientus, priklausomai nuo šeimos tradicijų ir Gruzijos regionų. Siūlome pasigaminti lobio iš raudonųjų pupelių, vadovaudamiesi paprastu, žingsnis po žingsnio pateikiamu receptu. Kad patiekalas būtų aromatingas, mums prireiks ryšulėlio šviežių kalendrų. Vietoj pomidorų naudosime pomidorų pastą. Atminkite: smulkių grūdų pupelės išverda ir išverda greičiau nei stambiagrūdės.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
285 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
37 g
Alergenai: Riešutai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Raudonųjų pupelių lobio receptas Žingsnis 1
Prieš gamindami pupeles 8 valandas pamirkykite vandenyje. Svogūną supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite graikinius riešutus, kalendrą ir česnaką. Visus ingredientus sudėkite į matomą vietą.

Žingsnis 2

Raudonųjų pupelių lobio receptas Žingsnis 2
Paruoškite pupeles. Užpilkite pupeles švariu vandeniu ir virkite jas valandą. Baigiant virti pupelės turi būti minkštos ir lengvai minkomos pirštais.

Žingsnis 3

Raudonųjų pupelių lobio receptas Žingsnis 3
Paruoškite kepinius. Kepkite svogūną augaliniame aliejuje, kol taps auksinis. Įpilkite pomidorų padažo ir šiek tiek vandens. Išmaišykite.

Žingsnis 4

Raudonųjų pupelių lobio receptas Žingsnis 4
Pagaminkite lobio. Sudėkite pupeles, česnaką, hopli souneli. Viską sumaišykite ir troškinkite po dangčiu 30 minučių ant silpnos ugnies.

Žingsnis 5

Raudonųjų pupelių lobio receptas Žingsnis 5
Paruoštą patiekalą pagal skonį pagardinkite pipirais ir druska.

Žingsnis 6

Raudonųjų pupelių lobio receptas Žingsnis 6
Paruoštą patiekalą papuoškite riešutais ir kalendromis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos