Lobio su mėsa receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Lobio su mėsa receptas

Yra daugybė būdų, kaip paruošti gruziniško stiliaus lobio, ir pateikiame išsamias instrukcijas. Klasikiniuose receptuose dažniausiai naudojamos raudonosios pupelės - jos yra ryškaus skonio ir verdant nesubyra, taip pat jautienos mėsa, todėl lobio yra maistingesnis patiekalas. Pageidautina naudoti šviežias smulkių grūdų pupeles, kurių paviršius yra lygus ir lygus. Rinkdamiesi jautieną, atkreipkite dėmesį į mėsos gabalą - ant jo neturi būti kruvinų lašelių, o skaidulos neturi byrėti.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
245 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Riešutai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lobio su mėsa receptas Žingsnis 1
Prieš verdant lobio pupeles 4-5 valandas užpilkite šaltu vandeniu - taip gerokai sutrumpinsite virimo laiką. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Česnaką smulkiai supjaustykite arba sumalkite. Išvirkite pomidorus, padarykite įpjovas ir pašalinkite odelę, tada supjaustykite mažais kubeliais. Smulkiai sukapokite graikinius riešutus ir žoleles. Paruoškite du puodus storu dugnu.

Žingsnis 2

Lobio su mėsa receptas Žingsnis 2
Išvirkite pupeles. Sudėkite pupeles į puodą ir virkite valandą.Verdant pupeles jų nesūdykite.

Žingsnis 3

Lobio su mėsa receptas Žingsnis 3
Kol pupelės verda, paruoškite mėsą. Jautieną supjaustykite nedideliais kubeliais ir 5 minutes pakepinkite storadugniame puode. Įpilkite truputį vandens ir virkite valandą, kol išvirs.

Žingsnis 4

Lobio su mėsa receptas Žingsnis 4
Paruoškite mėsos lobio. Į jautieną sudėkite svogūną ir česnaką ir kepkite 5 minutes. Sudėkite pomidorus. Troškinkite 7 minutes. Į mėsą sudėkite virtas pupeles. Išmaišykite, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Pupelių lobio su mėsa paruoštas.

Žingsnis 5

Lobio su mėsa receptas Žingsnis 5
Paruoštą patiekalą pabarstykite graikiniais riešutais ir įberkite smulkintų žolelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos