Publikavimo data: 2024-04-28
Kopūstai ir šonkauliukai
Kiaulienos šonkaulių su kopūstais receptą paruošti paprasta. Tai visavertis sotus patiekalas, tačiau neperkrautas kalorijomis, nes kopūstai yra labai lengvas garnyras. Sūrio ir sultingumo suteiks kiaulienos šonkauliukai, kurie patys savaime yra gana riebūs, tačiau kartu su daržovėmis patiekalas yra subalansuotas. Troškinti kopūstai gaunasi minkšti ir kvapnūs, o šonkauliukai švelnūs ir sultingi.
Žingsnis 1
Apkepkite šonkauliukus. Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį aliejaus ir kepkite šonkauliukus, kol paruduos (apie 7-10 minučių). Tada į šonkauliukus sudėkite svogūnus ir morkas. Troškinkite ant vidutinės ugnies uždengę dangčiu, kol svogūnai ir morkos iškeps. Tai užtruks maždaug 10 minučių.
Žingsnis 2
Troškinkite kopūstus. Į keptuvę sudėkite susmulkintus kopūstus ir išmaišykite. Įberkite druskos, pipirų, pomidorų pastos ir retkarčiais pamaišydami troškinkite 15 minučių.
Kategorijos