Publikavimo data: 2024-04-02
Kopūstai su rūkyta dešra
Troškinti kopūstai su dešra - tai iš kartos į kartą perduodamas receptas. Kopūstų ir dešrelių skonio neįmanoma supainioti su niekuo kitu. Troškinti kopūstai yra ne tik labai skanūs, bet ir naudingi. Toks patiekalas yra universalus garnyras. Tai mažai kaloringas, bet labai sotus patiekalas. Vos 200 g troškintų kopūstų aprūpina organizmą vitamino C paros norma ir padeda stiprinti imuninę sistemą. Pagal receptą kopūstai su rūkyta dešra troškinami keptuvėje ant silpnos ugnies.
Žingsnis 1
Paruoškite kopūstų kepimo mišrainę. Morkas sutarkuokite smulkia tarka, svogūną supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kepkite svogūnus ir morkas augaliniame aliejuje 5-7 minutes, kol suminkštės. Susmulkinkite kopūstą plonais griežinėliais. Sudėkite į keptuvę su keptuve ir užpilkite vandeniu. Uždenkite keptuvę dangčiu. Troškinkite kopūstus ant vidutinės ugnies, kol suminkštės, apie 20-25 minutes, retkarčiais pamaišydami. Pagardinkite druska ir pomidorų pasta. Supjaustykite dešrą kubeliais ir sudėkite ją į keptuvę su kopūstais. Troškinkite 5 minutes.
Kategorijos