Kopūstai su rūkyta dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Kopūstai su rūkyta dešra

Troškinti kopūstai su dešra - tai iš kartos į kartą perduodamas receptas. Kopūstų ir dešrelių skonio neįmanoma supainioti su niekuo kitu. Troškinti kopūstai yra ne tik labai skanūs, bet ir naudingi. Toks patiekalas yra universalus garnyras. Tai mažai kaloringas, bet labai sotus patiekalas. Vos 200 g troškintų kopūstų aprūpina organizmą vitamino C paros norma ir padeda stiprinti imuninę sistemą. Pagal receptą kopūstai su rūkyta dešra troškinami keptuvėje ant silpnos ugnies.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.52/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kopūstai su rūkyta dešra Žingsnis 1
Paruoškite kopūstų kepimo mišrainę. Morkas sutarkuokite smulkia tarka, svogūną supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kepkite svogūnus ir morkas augaliniame aliejuje 5-7 minutes, kol suminkštės. Susmulkinkite kopūstą plonais griežinėliais. Sudėkite į keptuvę su keptuve ir užpilkite vandeniu. Uždenkite keptuvę dangčiu. Troškinkite kopūstus ant vidutinės ugnies, kol suminkštės, apie 20-25 minutes, retkarčiais pamaišydami. Pagardinkite druska ir pomidorų pasta. Supjaustykite dešrą kubeliais ir sudėkite ją į keptuvę su kopūstais. Troškinkite 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos