Kopūstais įdaryti pipirai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kopūstais įdaryti pipirai

Labai skanus žiemos patiekalas, gaminu jį kasmet. Paprikos tinka prie keptų bulvių ir šventiniam stalui.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
59 kcal.
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Nuplaukite paprikas, pašalinkite kotelius ir sėklas. Supjaustykite kopūstus. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Nulupkite, nuplaukite ir išspauskite česnaką per presą.

Žingsnis 2

Pagal skonį pasūdykite kopūstus, morkas ir česnakus ir sumaišykite. Kiekvieną papriką pradėkite kopūstais ir vertikaliai sudėkite į keptuvę.

Žingsnis 3

Marinatą paruoškite atskirai. Į puodą supilkite vandenį, cukrų, druską, augalinį aliejų ir actą ir maišydami užvirinkite.

Žingsnis 4

Supilkite marinatą į puodą su paprikomis ir virkite 15 minučių nuo užvirimo.

Žingsnis 5

Kopūstais įdaryti pipirai Žingsnis 5
Atsargiai sudėkite paprikas į stiklainius ir užpilkite marinatu. Marinatas neturėtų visiškai apsemti paprikų. Uždenkite dangteliais ir dėkite į antklodę, kol visiškai atvės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paruošimai, daržovių paruošimai, konservavimas, mažai kalorijų, sala, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų ajika, česnakų paruošimai

Kategorijos