Kopūstų cheburek be tešlos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kopūstų cheburek be tešlos

Sveikas cheburek be tešlos.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Baltymai
12 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Kopūstų cheburek be tešlos Žingsnis 1
Sudėkite kopūstus į puodą, užpilkite vandeniu, uždenkite ant silpnos ugnies ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 2

Kopūstų cheburek be tešlos Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 3

Kopūstų cheburek be tešlos Žingsnis 3
Sumaišykite svogūnus su malta mėsa.

Žingsnis 4

Kopūstų cheburek be tešlos Žingsnis 4
Atskirkite kopūstų lapus nuo kopūstų lapų ir pridėkite prie kiekvieno maltinuko kaip kišenėlę.

Žingsnis 5

Kopūstų cheburek be tešlos Žingsnis 5
Kiaušinį sumaišykite su miltais.

Žingsnis 6

Kopūstų cheburek be tešlos Žingsnis 6
Įdarytas kopūstų kišenėles pamerkite į kiaušinio ir miltų mišinį. Kepkite saulėgrąžų aliejuje iš abiejų pusių po 5-7 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos