Publikavimo data: 2024-06-08
Kopūstų kepsnys
Norint paruošti skanų kepsnį, nereikia ilgai rinktis šviežiausios mėsos. Kepsniai gali būti ir daržovių, pavyzdžiui, orkaitėje keptuose kopūstų kepsniuose yra minimaliai kalorijų, gausu B grupės vitaminų ir mineralų, tokių kaip magnis, fosforas ir geležis. Rinkitės kietus kopūstus tvirtais lapais. Ant kopūstų neturi būti dėmių ar įtrūkimų, jie turi būti malonaus kvapo. Optimalus gero kopūsto svoris visada yra daugiau nei kilogramas.
Žingsnis 1
Paruoškite kopūstų kepsnius. Kopūstų griežinėlius užpilkite sojų padažu, pabarstykite raudonaisiais pipirais ir palikite 10 minučių marinuotis. Tada kopūstų kepsnius užpilkite augaliniu aliejumi ir iš abiejų pusių apibarstykite džiūvėsėliais.
Žingsnis 2
Iškepkite kopūstus. Sudėkite kepsnius ant kepimo skardos ir pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite kepsnius iš vienos pusės 20 minučių, iš kitos - 10 minučių.
Kategorijos