Publikavimo data: 2024-09-14
Kopūstų kotletai a la lazy farširuoti kopūstų paplotėliai
Yra daugybė įdarytų kopūstų receptų, kiekviena šeima turi savo mėgstamą ir unikalų . Šis variantas tinka žmonėms, kurie laikosi dietos. Jų gaunasi gana daug, juos lengva paruošti ir nereikalauja daug laiko. Vietoj įprastų ryžių dedame herkules avižinių dribsnių, su jais patiekalas gaunasi minkštesnis, nes jie taip pat atlieka rišamosios medžiagos vaidmenį.
Žingsnis 1
Vištienos filė susmulkinkite bet kokiu būdu: blenderiu, mėsmale, rankomis. Smulkiai susmulkinkite kopūstą ir svogūną, morkas sutarkuokite tarka. Herkules sumalkite kavos malūnėliu.
Žingsnis 2
Sudėkite visus ingredientus į dubenį, gerai išmaišykite faršą, geriausia rankomis. Palikite 30 minučių kambario temperatūroje.
Žingsnis 3
Formuokite gana didelius bet kokios formos kotletus (mano yra apvalūs) ir apkepkite iš abiejų pusių. Paruoškite įdarą: grietinę, vandenį ir kečupą sumaišykite iki vientisos konsistencijos. Pagardinkite druska, prieskoniais ir žolelėmis.
Žingsnis 4
Perkelkite kotletus į tinkamo dydžio gilią formą, sudėkite įdarą ir uždenkite formą folija. Šaukite į 180 °C temperatūros orkaitę 40 minučių.
Kategorijos