Publikavimo data: 2025-08-17
Kopūstų kotletai gavėnios meniu
Kopūstų kotletai būna labai švelnūs ir skanūs. Tai puiki idėja gavėnios ir vegetariškiems valgiaraščiams.
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus ir troškinį statykite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 2
Troškinkite bent 60 minučių. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Kai kopūstai bus paruošti, išverskite juos į sietelį, kad iš jų ištekėtų visos sultys.
Žingsnis 4
Kopūstai paruošti, galite pradėti formuoti kotletus.
Žingsnis 5
Suformuokite kotletus ir apvoliokite juos džiūvėsėliuose.
Žingsnis 6
Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir sudėkite kotletus.
Žingsnis 7
Kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos.
Kategorijos