Kotletai gavosi labai skanūs. Ir be gramo mėsos.
Žingsnis 1
Nuplaukite kopūstus ir pašalinkite nereikalingus lapus.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite peiliu.
Žingsnis 3
Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite ant ugnies.
Žingsnis 4
Kopūstus sudėkite į verdantį vandenį. Užvirę virkite penkias minutes.
Žingsnis 5
Paruoškite morkas ir svogūnus.
Žingsnis 6
Svogūną nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais.
Žingsnis 7
Morkas nulupkite ir sutarkuokite.
Žingsnis 8
Perkelkite kopūstus į sietelį.
Žingsnis 9
Ant viryklės pastatykite keptuvę, supilkite aliejų ir sudėkite kepti svogūnus.
Žingsnis 10
Tada sudėkite tarkuotas morkas. Kepkite, kol išvirs.
Žingsnis 11
Paruoškite petražolių šakelę. Nuplaukite ją.
Žingsnis 12
Smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 13
Kopūstus išspauskite ir sudėkite į dubenį.
Žingsnis 14
Įmuškite kiaušinį.
Žingsnis 15
Sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles.
Žingsnis 16
Sudėkite keptas daržoves. Du šaukštus manų kruopų ir vieną šaukštą miltų.
Žingsnis 17
Paruoškime prieskonių.
Žingsnis 18
Supilkite jį į dubenį.
Žingsnis 19
Pradėkite gerai minkyti faršą.
Žingsnis 20
Šlapiomis rankomis suformuokite nedidelius kotletukus, juos tvirtai suspauskite rankomis, kad kepdami nesubyrėtų.
Žingsnis 21
Kotletus apvoliokite manų kruopose.
Žingsnis 22
Kepkite kotletus įkaitintoje keptuvėje augaliniame aliejuje po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 23
Padėkite jį ant lėkštės. Ir patiekite su daržovėmis. Gero apetito.