Raugintų kopūstų mišrainė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Raugintų kopūstų mišrainė

Tiršta mėsos sriuba, pikantiško skonio ir patrauklaus aromato. Solyanka yra senovinis patiekalas, pirmą kartą paminėtas XV amžiuje. Anksčiau jis buvo verdamas su žuvimi, tačiau dabar ypač populiarūs receptai su mėsa ir dešra. Sriubai gaminti galite naudoti bet kokią mėsą, tačiau rekomenduojame kiaulieną - dėl jos sriuba tampa sodresnė.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Salierai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Raugintų kopūstų mišrainė Žingsnis 1
Daržoves supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Raugintų kopūstų mišrainė Žingsnis 2
Mėsą gerai nuplaukite, supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir dėkite virti.

Žingsnis 3

Raugintų kopūstų mišrainė Žingsnis 3
Kol verda sultinys, keptuvėje apkepkite daržoves. Sudėkite pomidorų pastą ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Raugintų kopūstų mišrainė Žingsnis 4
Sudėkite daržovių mišinį į sultinį ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Raugintų kopūstų mišrainė Žingsnis 5
Sudėkite prieskonius, lauro lapą, citriną ir kaparėlius. Virkite dar 3-4 minutes ir nukelkite sriubą nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos