Publikavimo data: 2024-03-24
Raugintų kopūstų mišrainė
Tiršta mėsos sriuba, pikantiško skonio ir patrauklaus aromato. Solyanka yra senovinis patiekalas, pirmą kartą paminėtas XV amžiuje. Anksčiau jis buvo verdamas su žuvimi, tačiau dabar ypač populiarūs receptai su mėsa ir dešra. Sriubai gaminti galite naudoti bet kokią mėsą, tačiau rekomenduojame kiaulieną - dėl jos sriuba tampa sodresnė.
Žingsnis 1
Daržoves supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Mėsą gerai nuplaukite, supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir dėkite virti.
Žingsnis 3
Kol verda sultinys, keptuvėje apkepkite daržoves. Sudėkite pomidorų pastą ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Sudėkite daržovių mišinį į sultinį ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Sudėkite prieskonius, lauro lapą, citriną ir kaparėlius. Virkite dar 3-4 minutes ir nukelkite sriubą nuo ugnies.
Kategorijos