Kopūstų salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kopūstų salotos

Baltagūžiai kopūstai - tai maistingųjų medžiagų lobynas. Vos 200 g kopūstų yra vitamino C, ląstelienos ir daugelio mikroelementų paros norma. Kopūstų salotos tokios įvairios, kad į jų sudėtį verta įtraukti bent vieną naują ingredientą - jis suteiks visiškai naujų skonio įspūdžių ir sužibės visiškai kitokiais atspalviais. Tradiciškiausias derinys yra kopūstai ir morkos. Jei duetą papildysite paprikomis, svogūnais, petražolėmis ar krapais, gausite galingą vitaminų mišinį.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Kopūstų salotos Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Smulkiai susmulkinkite kopūstus. Morkas susmulkinkite tarka, langelių dydį pasirinkite savo nuožiūra. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Česnaką labai smulkiai sukapokite arba išspauskite per presą.

Žingsnis 2

Kopūstų salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Supjaustytus produktus sudėkite į vieną dubenį, užpilkite augaliniu aliejumi, įpilkite acto, cukraus ir druskos. Stipriai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos