Publikavimo data: 2025-08-17
Kopūstų salotos
Baltagūžiai kopūstai - tai maistingųjų medžiagų lobynas. Vos 200 g kopūstų yra vitamino C, ląstelienos ir daugelio mikroelementų paros norma. Kopūstų salotos tokios įvairios, kad į jų sudėtį verta įtraukti bent vieną naują ingredientą - jis suteiks visiškai naujų skonio įspūdžių ir sužibės visiškai kitokiais atspalviais. Tradiciškiausias derinys yra kopūstai ir morkos. Jei duetą papildysite paprikomis, svogūnais, petražolėmis ar krapais, gausite galingą vitaminų mišinį.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Smulkiai susmulkinkite kopūstus. Morkas susmulkinkite tarka, langelių dydį pasirinkite savo nuožiūra. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Česnaką labai smulkiai sukapokite arba išspauskite per presą.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Supjaustytus produktus sudėkite į vieną dubenį, užpilkite augaliniu aliejumi, įpilkite acto, cukraus ir druskos. Stipriai išmaišykite.
Kategorijos