Publikavimo data: 2025-08-19
Kopūstų sriuba vištienos sultinyje
Ši sriuba man primena vaikystės skonius. Ją taip gamindavo mano močiutės. Ji tinka tiems, kurie nemėgsta kiaulienos ir jautienos.
Žingsnis 1
Virkite šlauneles, kol jos bus pusiau išvirusios, apie 40 minučių. Kad jau būtų geras sultinys.
Žingsnis 2
Bulves nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Nuplaukite ir sudėkite į sultinį.
Žingsnis 3
Supjaustykite kopūstus. Kiekį galite pasirinkti savo nuožiūra: jei mėgstate tirštą sriubą, susmulkinkite daugiau, jei mėgstate skystą, susmulkinkite mažiau. Kopūstus į puodą sudėkite praėjus maždaug 20 minučių po bulvių.
Žingsnis 4
Sutarkuokite morkas ir supjaustykite svogūną vidutine tarka. Sudėkite į puodą praėjus 10 minučių po kopūstų. Virkite, kol suminkštės (dar 20 minučių).
Kategorijos